Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Maanteiden 899 (Pohjavaarantie) ja 8991 (Kuikkalammentie) liittymän parantaminen, Sotkamo

ELY-keskus ja Sotkamon kunta laativat suunnitelmaa teiden 899 (Pohjavaarantie) ja 8991 (Kuikkalammentie) liittymän parantamiseksi.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Vt 5 Hurus–Hietanen

Vuosille 2021–2023 ajoittuvan tiehankkeen ytimessä on keskikaiteen rakentaminen valtatielle 5, Huruksen ja Hietasen välille, Monikkalan risteyssillalta maantien 4201:n risteykseen. Hankkeessa rakennetaan myös yksi uusi eritasoliittymä ja sen kohdalle uusi risteyssilta. Lisäksi yksi nykyinen silta korvataan uudella ja kahta nykyistä siltaa kohennetaan.
Tiehanke Etelä-Savo Käynnissä

Mt 180 Saaristotie

Saaristotietä (mt 180) parannetaan kolmessa eri osahankkeessa (Kirjalansalmen sillan uusiminen, Hessundinsalmen sillan uusiminen ja Kurkela-Kuusisto) ja niiden suunnittelu etenee omassa tahdissaan.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Vt 3 välillä Hämeenkyrö-Ylöjärvi

Valtatie 3 on yksi maan tärkeimmistä ja vilkkaimmista päätieyhteyksistä. Ylöjärven ja Hämeenkyrön välinen osuus on osa Helsingistä Vaasaan ulottuvaa yhtey
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Päällystystyöt Pirkanmaalla

Pirkanmaan ELY-keskuksen päällystyskohteet löytyvät Pirkanmaan tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta 2023.
Tiehanke Päällystystyöt Pirkanmaa Käynnissä

Mt 132 JKPP-tie väli Aittakalliontie–Nummenpääntie, Nurmijärvi

Nurmijärvellä maantielle 132 (Lopentie) rakennetaan jalankulku- ja pyörätie Aittakalliontien ja Nummenpääntien väliselle osuudelle. Lisäksi parannetaan maantien 132 nykyisiä liittymäjärjestelyjä ja linja-autopysäkkejä sekä rakennetaan kaksi uutta alikulkukäytävää.
Tiehanke Uusimaa Käynnissä

Valtatie 3 parantaminen välillä Alaskylä-Parkano (valtatie 23)

Suunnittelualue alkaa pohjoisessa valtatie 23:n eritasoliittymästä ja päättyy etelässä Alaskylän nykyisen ohituskaistan alkuun. Tiesuunnitelma sisältää uuden k
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

E18 Turun kehätie

Turun kehätie on yksi Suomen tärkeimmistä päätieyhteyksistä. Turun kehätietä parannetaan kolmessa eri osahankkeessa (Naantali-Raisio, Raision keskustan kohta, Kausela-Kirismäki) ja ne etenevät kukin omassa tahdissaan.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Vt 5 parantaminen välillä Valkeinen - Taipale, Lapinlahti ja Iisalmi, tiesuunnitelma

Tiesuunnitelman laatiminen valtatien 5 parantamisesta välillä Valkeinen–Taipale, Lapinlahti ja Iisalmi on käynnistynyt keväällä 2021. Tiesuunnitelman on määrä valmistua kevään 2024 aikana. Rahoituspäätöstä ei vielä ole tehty.
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Valtatie 9 parantaminen välillä Alasjärvi-Käpykangas

Maan tärkeimpiin poikittaisteihin kuuluvalle valtatielle 9 on valmistunut tiesuunnitelma Tampereen Alasjärven ja Kangasalan Käpykankaan välisen tieosuuden parantamisesta.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 5 Leppävirta-Kuopio

Valtatie 5 Helsingistä Sodankylään on valtakunnallisesti tärkeä itäisen Suomen pääväylä. Valtatie 5:n osuus Leppävirta–Vehmasmäki (32 km) on osa Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun runkoyhteyttä Etelä
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Valtatien 5 parantaminen välillä Leppävirta–Palokangas

Suunnittelukohde valtatie 5 välillä Leppävirta - Palokangas sijaitsee Leppävirran kunnassa. Se alkaa etelässä Leppävirran kirkonkylän pohjoisosasta Sorsakosken
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Vt 5 parantaminen Leppävirran kohdalla

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus laatii aluevaraussuunnitelmaa valtatien 5 parantamisesta Leppävirran kohdalla.  Aluevaraussuunnitel
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Valtatien 5 parantaminen välillä Palokangas–Humalajoki

Valtatie 5 Helsingistä Sodankylään on valtakunnallisesti tärkeä itäisen Suomen pääväylä. Se kuuluu myös osana yleiseurooppalaiseen TEN-liikenneverkkoon. Suunn
Tiehanke Pohjois-Savo Suunnitteilla

Valtatie 4 Lusi-Oravakivensalmi

Tiehanke Päijät-Häme Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20