Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
599 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40  
true

Vt 4 parantaminen Joutsassa Leivonmäen pohjoispuolella

Valtatie 4 on osa TEN-T ydinverkkoa, valtakunnallista ja kansainvälistä päätieyhteyttä, raskaan liikenteen runkoyhteyttä sekä suurten erikoiskuljetu
Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä

Vt 4 Joutsa-Jyväskylä

Valtatie 4 Helsingistä Utsjoelle on Suomen tärkein etelä-pohjoissuuntainen pääväylä. Valtatie 4 kuuluu valtakunnalliseen TEN-T –ydinverkkoon, jolla tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla Käynnissä

Vt 4 parantaminen rakentamalla rampit Oravasaaren eritasoliittymään Jyväskylässä

Valtatie 4 on osa TEN-T ydinverkkoa, valtakunnallista ja kansainvälistä päätieyhteyttä, raskaan liikenteen runkoyhteyttä sekä suurten erikoiskuljetu
Tiehanke Käynnissä Keski-Suomi

Maanteiden 16620 ja 6113 parantaminen sekä jalankulun ja pyöräilyn järjestelyt välillä Muurame – Keljonkangas, tiesuunnitelma, Muurame ja Jyväskylä

Maantiet 16620 ja 6113 muodostavat yhdessä niin kutsutun Vanhan Nelostien. Tie on Muuramen keskustaajaman ja Jyväskylän Keljonkankaan alueen yhdistävä yhdystie, joka palvelee ensisijaisesti tien varren asutusta, kuntien välistä hidasta liikennettä sekä paikallista joukkoliikennettä.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Sarkkila-Soppeenmäki

Hanhijärvi–Rokkakoski-suunnitteluosuus on osa kesällä 2020 hyväksyttyä Valtatie 3:n Hämeenkyrö–Ylöjärvi-osuuden yleissuunnitelmaosuutta. Hanhijärvi–Rokkakoski-osuuden tiesuunnitelmaa laaditaan parhaillaan.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Päällystystyöt Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa päällystetään vuonna 2024 405 km maanteitä ja 45 km jalankulun ja polkupyöräilyn väyliä.
Tiehanke Päällystystyöt Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Käynnissä

Valtatien 4 parantaminen Palokan eritasoliittymän kohdalla, Jyväskylä

Suunnittelukohde sijaitsee valtatiellä 4, noin 7 kilometriä Jyväskylän keskustasta pohjoiseen.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Vt 4 parantaminen välillä Napapiiri-Apukka, Rovaniemi

Hanke sisältää liikennejärjestelmästä ja maanteistä säädetyn lain mukaisen yleissuunnitelman laatimisen valtatielle 4 välillä Napapiiri-Apukka. Hankkeen suunnittelualue alkaa maantien 951 (Lentokentäntie) liittymän eteläpuolelta ja päättyy Apukkaan.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Vt 4 parantaminen välillä Hirvas-Alakorkalo, Rovaniemi

Hanke sisältää liikennejärjestelmästä ja maanteistä säädetyn lain mukaisen yleissuunnitelman laatimisen valtatielle 4 välillä Hirvas-Alakorkalo. Hankkeen suunnittelualue alkaa maantien 19728 (Ahmakuusikontie) liittymän eteläpuolelta ja päättyy Oijustien eritasoliittymän kohdalle.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Siltatyöt pohjalaismaakunnissa 2024: Uusia siltoja ja korjauksia

Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Käynnissä

Päällystystyöt Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla 2024: Tietoa urakoista ja sen vaikutuksista

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kesän 2023 päällystystyöt käynnistyvät toukokuussa. Teitä päällystetään n. 400 kilometriä, joka on viime vuoteen verrattuna yli kolmikertainen määrä.
Tiehanke Päällystystyöt Etelä-Pohjanmaa Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Käynnissä

Maantie 9442 (Myllymäentie) parantaminen Joulumaantien kohdalla, Rovaniemi

Hanke sisältää kiertoliittymän rakentamisen maantielle 9442 Rovaniemen kaupungissa.
Tiehanke Lappi Käynnissä

Vt 20 parantaminen välillä Korvenkylä-Kiiminki, Oulu

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yhteistyössä Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan liiton kanssa selvittänyt mahdollisuutta parantaa valtatietä 20 Korvenkylän ja Kiimingin välillä nykyiselle paikalleen. Tieosuus on nykyisin ruuhkainen ja liikenneonnettomuuksille altis.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Kantatien 82 parantaminen Kalliosalmen sillan kohdalla, tiesuunnitelma, Kemijärvi

Kalliosalmen sillan uusiminen ja kantatien 82 linjauksen parantaminen sillan kohdalla.  
Tiehanke Lappi Käynnissä
Sivut: 15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40