Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
606 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38  
true

Mallihanke

Tässä esitellään mallihanke. Voit kertoa lyhyesti esimerkiksi hankkeen tavoitteista ja aikataulusta. Teksti on kuin johdanto hankkeeseen.

Kehä I Myllypurontien eritasoliittymä

Kehä I:lle Helsingin Myllypuron kohdalle on suunnitteilla eritasoliittymä nykyisen liikennevalo-ohjatun tasoliittymän tilalle. Samalla on tarkoitus parantaa alueen jalankulku- ja pyöräliikenteen järjestelyjä.
Uusimaa Suunnitteilla

Valtatien 8 parantaminen välillä Edsevö – Lepplax, Pedersöre

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ja Pedersören kunta ovat käynnistäneet keväällä 2021 valtatien 8 tiesuunnitelman laatimisen välillä Edsevö – Lepplax. Tiesuunnitelma valmistuu vuonna 2022.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 8 parantaminen välillä Ytterjeppo – Sorvist, Uusikaarlepyy

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus yhteistyössä Uudenkaarlepyyn kunnan kanssa ovat käynnistäneet keväällä 2021 valtatien 8 tiesuunnitelman laatimisen välille Ytterjeppo–Sorvist. Tiesuunnitelmassa suunnitellaan uutta ohituskaistaosuutta ja tiesuunnitelma valmistuu vuoden 2022 aikana.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Tampereen tuloratapiha

Tuloratapihan parantamiseen sisältyy eteläpään raiteiden pidentämiset sekä uuden ohitusraiteen rakentaminen. Tavoitteena on mahdollistaa pidempien junien saapumisen järjestelyratapihalle ja sitä kautta junamäärän vähentämisen, jolloin saavutetaan huomattavia liikennöintikustannussäästöjä.
Ratahanke Pirkanmaa Valmistunut

Lempäälän läntinen laituri

Hankkeen tavoitteena on parantaa liikennepaikan palvelutasoa ja esteettömyyttä sekä mahdollistaa sujuvammat matkaketjut.
Ratahanke Pirkanmaa Valmistunut

Valtatien 21 parantaminen Vihreän pysäkin kohdalla, Pello

Rakennuskohde sijaitsee valtatiellä 21 Pellon kunnan keskustan pohjoispuolella. Hankkeen tarkoituksena on parantaa valtatiellä 21 liikenteen sujuvuutta ja Vihreän pysäkin liittymäjärjestelyjä.
Tiehanke Lappi Valmistunut

Muut tiehankkeet Etelä-Pohjanmaa

Muut käynnissä olevat tiehankkeet Etelä-Pohjanmaalla.
Tiehanke Käynnissä

Muut tiehankkeet Keski-Pohjanmaa

Muut käynnissä olevat tiehankkeet Keski-Pohjanmaalla.
Tiehanke Käynnissä

Seututie 637 Jyväskylä-Laukaa

Seututie 637 ulottuu Jyväskylästä Äänekosken Konginkankaalle ja toimii tällä välillä myös valtatien 4 varareittinä. Seututiellä on merkittävä rooli työmatkayhteytenä, joka korostuu Jyväskylän ja Lauk
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Vt 4 Oulu-Kemi

Vt 4 Oulu-Kemi parantamishankkeessa poistetaan yhteysvälin pahimpia liikenneongelmia, kuten ruuhkia, melua ja onnettomuusalttiita kohtia. Henkilöliikenne ja elinkeinoelämän päivittäinen logistiikka alueella helpottuu.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Lappi Valmistunut

Maantien 13259 Kartuntien parantaminen Ikaalisissa

Ikaalisten Taivallahteen laaditaan tiesuunnitelma Kartuntien parantamisesta
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Hangon ylikulkusilta

Hangon aseman länsipuolella sijaitseva ylikulkusilta uusittiin. Elinkaarensa päässä oleva vanha silta korvattiin uudella ja nykyaikaisella sillalla, jossa huomioitiin radan tuleva sähköistys sekä liikennetarpeet.
Ratahanke Uusimaa Valmistunut
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38