Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Valtatien 6 parantaminen Kouvolan kohdalla

Valtatie 6 kuuluu osana Euroopan Unionin päättämään Suomen kattavaan liikenneverkkoon (TEN-T).
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Valtatien 13 ja Otavantien liittymän parantaminen, Mikkeli

Mikkelin Karikossa olevan nelihaaraliittymän parantamistyöt alkavat viikolla 24/2020. Keski-Suomen ELY-keskus toimii hankkeen rakennuttajana ja pääurakoitsijana on Savon Kuljetus Oy. Pohjois-Savon EL
Tiehanke Käynnissä

Valtatie 23 Varkaus-Viinijärvi

Valtatie 23 välillä Varkaus - Viinijärvi on osa itä-länsi -suuntaista päätieyhteyttä. Pohjois-Karjalasta etelään suuntautuvat elinkeinoelämän kuljetukset ovat lisänneet valtatie 23:n käyttöä viimeist
Tiehanke Etelä-Savo Pohjois-Karjala Pohjois-Savo Suunnitteilla

Mt 180 välillä Kurkela-Kuusisto

Varsinais-Suomen ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa maantien 180 parantamisesta rakentamalla uusi yhteys Kurkelan eritasoliittymän ja Kuusiston välillä. Tavoitteena on turvata Turunmaan saariston pääliikenneyhteyden toimivuus, tukien samalla Kaarinan keskustan kehittämistä.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 8 parantaminen välillä Edsevö – Lepplax, Pedersöre

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ja Pedersören kunta ovat käynnistäneet keväällä 2021 valtatien 8 tiesuunnitelman laatimisen välillä Edsevö – Lepplax. Tiesuunnitelma valmistuu vuonna 2022.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 8 parantaminen välillä Ytterjeppo – Sorvist, Uusikaarlepyy

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus yhteistyössä Uudenkaarlepyyn kunnan kanssa ovat käynnistäneet keväällä 2021 valtatien 8 tiesuunnitelman laatimisen välille Ytterjeppo–Sorvist. Tiesuunnitelmassa suunnitellaan uutta ohituskaistaosuutta ja tiesuunnitelma valmistuu vuoden 2022 aikana.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Muut tiehankkeet Etelä-Pohjanmaa

Muut käynnissä olevat tiehankkeet Etelä-Pohjanmaalla.
Tiehanke Käynnissä

Muut tiehankkeet Keski-Pohjanmaa

Muut käynnissä olevat tiehankkeet Keski-Pohjanmaalla.
Tiehanke Käynnissä

Seututie 637 Jyväskylä-Laukaa

Seututie 637 ulottuu Jyväskylästä Äänekosken Konginkankaalle ja toimii tällä välillä myös valtatien 4 varareittinä. Seututiellä on merkittävä rooli työmatkayhteytenä, joka korostuu Jyväskylän ja Lauk
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 13259 Kartuntien parantaminen Ikaalisissa

Ikaalisten Taivallahteen laaditaan tiesuunnitelma Kartuntien parantamisesta
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 19 Seinäjoki-Lapua toinen vaihe

Etelä-Pohjanmaan valtaväylän, valtatien 19, liikennemäärät ovat nopeassa kasvussa. Onnettomuusalttiin tieosuuden Nurmo–Lapua leventäminen nelikaistaiseksi ja liittymien muutostyöt parantavat liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 18 Petäjäveden taajaman kohdalla - aluevaraussuunnitelma, Petäjävesi

Keski-Suomen ELY-keskus ja Petäjäveden kunta ovat käynnistäneet aluevaraussuunnitelman laatimisen valtatielle 18 Petäjäveden taajaman kohdalle.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Uusi tieyhteys Vikby-Martoinen, Mustasaari

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa Vikby-Martoinen välille Mustasaaren kunnan alueella. Suunnittelu alkaa valtateiden 3 ja 8 eritasoliittymästä ja päättyy Vähäkyröntielle. Suunnitteluosuuden pituus on noin seitsemän kilometriä.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20