Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Valtatien 25 parantaminen välillä Kartanonsuo – Keravanjoki liittymäjärjestelyineen, Hyvinkää

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) laatii tiesuunnitelmaa valtatielle 25 Sillankorvankadun ja Keravanjoen välille. Hanke liittyy valtatien 25 parantamiseen välillä Hanko-Mäntsälä.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Uusi maantie välillä vt 2 – vt 8, Pori

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on vuonna 2023 käynnistänyt uuden tieyhteyden suunnittelun Porin taajaman eteläpuolelle välillä valtatie 2 ja valtatie 8. Suunnittelun tavoitteena on päätieliikenteen sekä Porin kaupungin maankäytön kehittämisen tavoitteiden yhteensovittaminen. Suunnittelu sisältää yleissuunnitelman laatimisen.
Tiehanke Satakunta Suunnitteilla

E18 Turun kehätie välillä Naantali-Raisio

Väylävirasto on käynnistänyt hankkeen tiesuunnitelman laatimisen keväällä 2021. Arvion mukaan tiesuunnitelma valmistuu loppuvuodesta 2023.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Vaasan satamatien yleissuunnitelma, Vaasa, Mustasaari

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus jatkaa Vaasan satamatien suunnittelua laatimalla yleissuunnitelman Vaskiluodon sataman ja valtatien 8 välillä.
Tiehanke Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 14928 parantaminen rakentamalla kevyen liikenteen väylä välille Änkiläntie - Pitkäjärventie, Simpele, Rautjärvi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on aloittanut laatimaan tiesuunnitelmaa yhteistyössä Rautjärven kunnan kanssa. Hankkeen tavoitteena on maantien 14928 parantaminen rakentamalla kevyen liikenteen yhteys välille Änkiläntie – Pitkäjärventie Simpeleen taajamassa, Rautjärven kunnan alueella.
Tiehanke Etelä-Karjala Suunnitteilla

Kantatien 67 parantaminen välillä Ilmajoki-Seinäjoki, YVA ja yleissuunnitelma, Ilmajoki, Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus suunnittelee kantatien 67 parantamista Ilmajoen ja Seinäjoen välillä. Hankkeessa on meneillään yleissuunnitelman laadinta.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Kt 52 Salon kohta 2. vaihe

Varsinais-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt keväällä 2023 Kt 52 Salon kohdan 2. vaiheen (nk. itäinen ohikulkutie) tiesuunnitelman laatimisen. Kantatie 52 Salon kohdalla 2. vaiheessa toteutetaan Salon keskustan itäpuolelle uusi päätieyhteys.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Maantien 638 parantaminen välillä Vaajakoski-Vihtiälä, Jyväskylä ja Laukaa

Hankekuvaus Tiesuunnitelmassa esitetään toimenpiteet maantien 638 parantamiseksi sekä kevyen liikenteen väylän rakentamiseksi Janakantien ja maantien 637 väli
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 4 (Rantaväylä) parantaminen välillä Aholaidan eritasoliittymä - Lohikosken eritasoliittymä

Hankekuvaus Valtatie 4 Helsingistä Utsjoelle on Suomen tärkein etelä-pohjoissuuntainen pääväylä. Se kuuluu osana yleiseurooppalaiseen TEN-T liikenneverkkoon j
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 627 (Jyväskyläntie) ja maantien 6304 (Saarijärventie) jkpp-väylän rakentamissuunnitelma, Uurainen

Hankkeessa laaditaan rakentamissuunnitelma, jonka pohjalta voidaan toteuttaa kaksi erillistä jalankulku- ja pyöräilyväyläosuutta Uuraisten keskustaajamassa sijaitsevan kiertoliittymän yhteyteen.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maanteiden 455 ja 15323 liittymäjärjestely, Joroinen

Suunnittelualue sijaitsee noin kolme kilometriä Joroisten taajamasta luoteeseen päin. Suunnittelualueeseen kuuluvat maanteiden 455 (Pieksämäentie) ja 15323 (Järvikyläntie) liittymäalue sekä Järvikylä
Tiehanke Etelä-Savo Suunnitteilla

Valtatie 4, Vestonmäen ohituskaistaosuuden keskikaiteellistaminen sekä yksityistiejärjestelyt, tiesuunnitelma, Joutsa, Toivakka

Valtatie 4 on osa TEN-T ydinverkkoa sekä kansallinen raskaan liikenteen runkoyhteys. Valtatiellä 4 tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen palvelutaso ja turvallisuus, tasalaatuiset ajo-olosuhteet, matka-aikojen ennakoitavuus sekä kuljetusten toimintavarmuus.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Siltatyöt Pohjois-Pohjanmaalla

Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Siltatyöt Kainuussa

Tiehanke Kainuu Käynnissä

Päällystystyöt Keski-Suomessa

Keski-Suomen ELY-keskuksen päällystyskohteet kesällä 2024
Tiehanke Päällystystyöt Keski-Suomi Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20