Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
592 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28  
true

Lamminrahkan eritasoliittymä valtatie 12:lla

Lamminrahkan eritasoliittymän rakentaminen Kangasalan ja Tampereen kaupunkien rajan tuntumassa käynnistyi joulukuussa 2018. Pirkanmaan ELY-keskus toimii Lamminrahkan eritasoliittymän rakennuttajana,
Tiehanke Pirkanmaa Käynnissä

Uusia liikennejärjestelyitä Sarankulmaan

Liikennejärjestelyiden parantaminen ja niiden kanssa samanaikaisesti käynnistyvien keskuspuhdistamon jätevesilinjojen rakentaminen alkoi juhannusviikolla Tampereen ja Pirkkalan rajalla.   
Tiehanke Pirkanmaa Käynnissä

Valmiit selvitykset

Keski-Suomen ELY-keskus teettää maantielain mukaisten selvitysten lisäksi monenlaisia esiselvityksiä toimialueellaan, esimerkiksi aluevaraussuunnitelmia. Nämä selvitykset eivät ole maantielain mukais
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 4 parantaminen Hirvaan kylän kohdalla, Rovaniemi

Aluevaraussuunnitelma sisältää valtatien 4 rakentamisen Hirvaan kohdalla uuteen paikkaan ohitustienä. Hankkeen taustaa Valtatie 4 vuorokausiliikenne Hirvaan kylän kohdalla on 4787 ajoneuvoa vuoroka
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Tappuvirran lossin korvaaminen sillalla (mt 468)

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatinut maantielain mukaisen yleissuunnitelman maantielle 468, Savonlinnan ja Varkauden kaupunkien rajalla sijaitsevan Tappuvirran lossin ko
Tiehanke Etelä-Savo Suunnitteilla

Valtatien 5 parantaminen välillä Hurus–Hietanen; Hirvensalmi, Mikkeli

Valtatie 5 on itäisen Suomen pääväylä, joka on pääosin parannettu korkeatasoiseksi valtatieksi Heinola ja Mikkelin välillä. Mikkelin eteläpuolella välillä Hurus–Hietanen (8,6 km) on neljä keskikaitee
Tiehanke Etelä-Savo Suunnitteilla

Vt 1 Veikkolan kohdan meluesteet

Hankkeessa rakennetaan uudet melusuojaukset moottoritien eteläpuolelle Veikkolan kylän kohdalle 2,5 kilometrin pituiselle tieosuudelle. Pohjoispuolelle rakennetaan melukaide. 
Tiehanke Valmistunut

Valtatien 4 parantaminen välillä Kehä I - Porvoonväylä, Helsinki

Valtatiet 4 ja 7 ovat Suomen päätieverkon liikenteellisesti merkittävimpiä osia. Valtatiet 4 ja 7 ovat myös osa Suomen TEN-tieverkkoa jotka muodostavat merkittävät valtakunnalliset liikenneyhteydet S
Tiehanke

Parainen-Nauvo kiinteä yhteys

Nauvon kiinteästä yhteydestä on tehty erilaisia selvityksiä, joissa on tarkasteltu toteutusvaihtoehtoja.
Tiehanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Seinäjoki

Hankkeessa tehdään ratasuunnitelma uudesta raakapuun kuormauspaikasta Seinäjoen Palonevaan. Ratasuunnitelma etenee hyväksymisvaiheeseen syksyllä 2021, minkä jälkeen mahdollinen rakentamisvaihe voi alkaa.
Ratahanke Suunnitteilla

Tornio-itäinen - valtakunnan raja, ratasuunnitelma

Tornio-itäinen – valtakunnan raja on osa Laurila-Tornio-Haaparanta -hanketta. Alueen raideyhteyksien kehittäminen tukee elinkeinoelämän ja työmatkaliikenteen tarpeita.
Ratahanke Suunnitteilla

Kt 63 parantaminen välillä Ina-Kaustinen

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus suunnittelee kantatien 63 parantamista Evijärven Inan ja Kaustisen välillä. Kyseinen noin 14 km pitkä väli on moniongelmainen tieosuus, jolla on merkittäviä sujuvuus- ja turvallisuuspuutteita.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 13 ja st 633 liittymäjärjestelyt, Saarijärvi

Valtatien 13 ja seututien 633 liittymäjärjestelyjen toteuttaminen Saarijärvellä käynnistyi maaliskuussa 2020 ja valmistui kesäkuussa 2021. Keski-Suomen ELY-keskus toimi kohteen rakennuttajana.
Tiehanke Keski-Suomi Valmistunut

Mt 180 Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusiminen

Hankkeen tavoitteena on turvata ainoan maantieyhteyden säilyminen entistä parempana Paraisille ja Turunmaan saaristoon. Hanke myös tukee Paraisten elinkeinoelämän ja maankäytön kehittämistä sekä lisää liikenteen turvallisuutta ja asumisviihtyisyyttä.
Tiehanke Varsinais-Suomi Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28