Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
61 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5  
true

Seututie 637 Jyväskylä-Laukaa

Seututie 637 ulottuu Jyväskylästä Äänekosken Konginkankaalle ja toimii tällä välillä myös valtatien 4 varareittinä. Seututiellä on merkittävä rooli työmatkayhteytenä, joka korostuu Jyväskylän ja Lauk
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Vt 18 Petäjäveden taajaman kohdalla - aluevaraussuunnitelma, Petäjävesi

Keski-Suomen ELY-keskus ja Petäjäveden kunta ovat käynnistäneet aluevaraussuunnitelman laatimisen valtatielle 18 Petäjäveden taajaman kohdalle.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 9 Hankasalmi-Ylämylly kehittämisselvitys

Tiehanke Pohjois-Savo Pohjois-Karjala Keski-Suomi Suunnitteilla

Vt 18 Alavus-Jyväskylä

Hankearviointi ja toimenpideselvitys valtatien 18 parantaminen välillä Alavus – Jyväskylä on valmistunut. Hankearvioinnissa ja toimenpideselvityksessä on tarkasteltu koko yhteysvälin nykytilaa ja ongelmakohtia, määritelty tavoitetila valtatielle 18 sekä määritelty toimenpiteet millä tavoitetilaan päästään.
Tiehanke Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 9 parantaminen välillä Alhojärvi-Hyrkkölänmäki

Tiesuunnitelma valtatien 9 parantaminen välillä Alhojärvi - Hyrkkölänmäki käsittää Jämsän ja Korpilahden välillä olevien neljän ohituskaistan muuttamisen keski
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Mt 16728 (Kantolantie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Laukkavirrantie-Vihtavuorentie, Laukaa

Hankekuvaus Suunnittelukohde sijaitsee maantiellä 16728 (Kantolantie), joka on paikallinen tieyhteys Laukaan kirkonkylältä etelään Vihtasillan suuntaan ja Lievestuoreelle. Hankkeen tavoitteena on su
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Mt 16684 (Vesangantie) ja mt 16685 (Ruokkeentie) jalankulku- ja pyöräilyväylät, Jyväskylä, tiesuunnitelma

HankekuvausELY-keskus on kartoittanut yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa Jyväskylän seudun kävely- ja pyöräilyreittien parantamistarpeita. Tavoitteena on edistää kevyen liikenteen kasvumahdollisuuks
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 16685 (Palokanorsi) parantaminen välillä Saarijärventie-Ritopohjantie

Hankekuvaus Maantien 16685 (Palokanorren) ja siihen liittyvien väylien vaikutuspiiriin on viime vuosina rakennettu runsaasti uusia kaupallisia palveluja. Alue
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Jyväskylän läntinen kehätie välillä vt 18 (Ruoke) – vt 4 (Lintukangas)

Keski-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt toimenpidesuunnitelman läntisen kehätien rakentamiseksi. Toimenpidesuunnitelma on esisuunnitelma, jossa esitetään seututietasoisen maantien vaatimat likimääräiset tilavaraukset sekä kytkennät nykyiseen ja tulevaan maankäyttöön.
Tiehanke Suunnitteilla Keski-Suomi

Vt 4 Lusi-Kanavuori, toimenpideselvitys

Keski-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset ovat käynnistäneet toimenpideselvityksen laatimisen välille Lusi - Kanavuori. Toimenpideselvityksessä määritellään tavoitetila valtatielle 4 sekä vaiheittain toteuttamisen polku. Hartolan kohdalla suunnittelua tarkennetaan aluevaraussuunnitelmaksi, jossa määritellään valtatien 4 tarvitsemat tilavaraukset asemakaavoituksen tarpeisiin. 
Tiehanke Keski-Suomi Päijät-Häme Suunnitteilla

Vt 9 Orivesi - Jyväskylä

Valtatie 9 on Suomen merkittävimpiä poikittaisia valtatieyhteyksiä Turusta Niiralaan ja yhteysväli Tampere–Jyväskylä yhdistää Pirkanmaan ja Keski-Suomen suuret keskukset toisiinsa. Valtatie 9 on osa TEN-T-kattavaa verkkoa ja osa Eurooppatietä E63. Liikenne- ja viestintäministeriön pääväyläasetuksessa valtatie 9 välillä Tampere-Jyväskylä on määritetty palvelutasoluokkaan I.
Tiehanke Suunnitteilla Keski-Suomi Pirkanmaa

Valtatien 4 parantaminen välillä Kevätlahdentie-Petomäentie, Äänekoski

Tiesuunnitelma sisältää uuden ohituskaistan toteuttamisen Petomäentien ja Kevätlahdentien välille, ja siihen liittyvät rinnakkais-,  yksityistie ja pysäkkijärjestelyt, melusuojaukset ja riista-aidat. 
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 638 parantaminen välillä Vaajakoski-Vihtiälä, Jyväskylä ja Laukaa

Hankekuvaus Tiesuunnitelmassa esitetään toimenpiteet maantien 638 parantamiseksi sekä kevyen liikenteen väylän rakentamiseksi Janakantien ja maantien 637 väli
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Valtatien 4 (Rantaväylä) parantaminen välillä Aholaidan eritasoliittymä - Lohikosken eritasoliittymä

Hankekuvaus Valtatie 4 Helsingistä Utsjoelle on Suomen tärkein etelä-pohjoissuuntainen pääväylä. Se kuuluu osana yleiseurooppalaiseen TEN-T liikenneverkkoon j
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 627 (Jyväskyläntie) ja maantien 6304 (Saarijärventie) jkpp-väylän rakentamissuunnitelma, Uurainen

Hankkeessa laaditaan rakentamissuunnitelma, jonka pohjalta voidaan toteuttaa kaksi erillistä jalankulku- ja pyöräilyväyläosuutta Uuraisten keskustaajamassa sijaitsevan kiertoliittymän yhteyteen.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5