Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
296 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  
true

Vt 4 Äänekoski–Viitasaari ohituskaistat

Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä

Maantie 642 Paatelan kanavan kohdalla, Äänekoski, tiesuunnitelma

Suunnittelualue kohdistuu maantielle 642 Paatelan kanavan ja Hämeentaival-kadun väliselle osuudelle.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Tiesuunnitelma maanteiden 16843 (Kukonhiekantie) ja 16845 (Rahkolantie) lakkauttaminen maantienä sekä tiesuunnitelma valtatien 13 parantaminen välillä mt 16843 (Kukonhiekantie) – mt 16847 (Linnankyläntien) itäinen liittymä, Saarijärvi

Hankekuvaus Suunnitelman mt 16843 (Kukonhiekantien) sekä mt 16845 (Rahkolantien) lakkauttamiseksi maantienä asemakaavoitetulta alueella tarkoittaa, että ne mu
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Maantien 6456 (Konginkankaantie) jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välillä valtatie 4-Konginkankaan taajama, Äänekoski, tiesuunnitelma

Suunnittelualue kohdistuu maantielle 6456 (Konginkankaantie) ja sen läheisyyteen. Suunnittelualue alkaa valtatieltä 4 ja päättyy Konginkankaan taajamaan.
Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä

Kantatien 58 parantaminen välillä vt 23 - Samuli Rantasentie, Keuruu, tiesuunnitelma

Hankkeen tavoitteena on tiesuunnitelman laatiminen kantatielle 58 välille vt 23 - Samuli Rantasentie, Keuruu.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Sarkkila-Soppeenmäki

Hanhijärvi–Rokkakoski-suunnitteluosuus on osa kesällä 2020 hyväksyttyä Valtatie 3:n Hämeenkyrö–Ylöjärvi-osuuden yleissuunnitelmaosuutta. Hanhijärvi–Rokkakoski-osuuden tiesuunnitelmaa laaditaan parhaillaan.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Maanteiden 16620 ja 6113 parantaminen sekä jalankulun ja pyöräilyn järjestelyt välillä Muurame – Keljonkangas, tiesuunnitelma, Muurame ja Jyväskylä

Maantiet 16620 ja 6113 muodostavat yhdessä niin kutsutun Vanhan Nelostien. Tie on Muuramen keskustaajaman ja Jyväskylän Keljonkankaan alueen yhdistävä yhdystie, joka palvelee ensisijaisesti tien varren asutusta, kuntien välistä hidasta liikennettä sekä paikallista joukkoliikennettä.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Päällystystyöt Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa päällystetään vuonna 2024 405 km maanteitä ja 45 km jalankulun ja polkupyöräilyn väyliä.
Tiehanke Päällystystyöt Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Käynnissä

Valtatien 4 parantaminen Palokan eritasoliittymän kohdalla, Jyväskylä

Suunnittelukohde sijaitsee valtatiellä 4, noin 7 kilometriä Jyväskylän keskustasta pohjoiseen.
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

Vt 4 parantaminen välillä Hirvas-Alakorkalo, Rovaniemi

Hanke sisältää liikennejärjestelmästä ja maanteistä säädetyn lain mukaisen yleissuunnitelman laatimisen valtatielle 4 välillä Hirvas-Alakorkalo. Hankkeen suunnittelualue alkaa maantien 19728 (Ahmakuusikontie) liittymän eteläpuolelta ja päättyy Oijustien eritasoliittymän kohdalle.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla

Vt 4 parantaminen välillä Napapiiri-Apukka, Rovaniemi

Hanke sisältää liikennejärjestelmästä ja maanteistä säädetyn lain mukaisen yleissuunnitelman laatimisen valtatielle 4 välillä Napapiiri-Apukka. Hankkeen suunnittelualue alkaa maantien 951 (Lentokentäntie) liittymän eteläpuolelta ja päättyy Apukkaan.
Tiehanke Lappi Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20