Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
592 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29  
true

Nikkilän ratasillan uusiminen

Nickbyn ratasilta (Sipoonjoki) ylittää Sipoonjoen ja Pornaisten maantien Sipoon kunnan keskustassa Nikkilässä Kerava-Sköldvik - radalla raidekilometrillä 39+744
Ratahanke Uusimaa Valmistunut

Mt 2773 jkpp Viljakkala-Veittijärvi

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Ylöjärven kaupunki laativat Ylöjärvelle tie- ja rakennussuunnitelmaa maantien 2773 parantamisesta välillä Vastamäentien liittymä–Saksitien liittymä.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Pännäinen-Pietarsaari rataosan sähköistys

Pännäinen–Pietarsaari–Alholma rataosa palvelee Pietarsaaren satamaan kulkevaa tavaraliikennettä ja erityisesti metsäteollisuutta. Rataosan sähköistyksen tavoitteena oli parantaa rautatiekuljetusten kustannustehokkuutta ja vähentää kuljetusten aiheuttamia haitallisia päästöjä.
Ratahanke Pohjanmaa Valmistunut

Hämeenkyrön jalankulku- ja polkupyöräväylä Miharinlammentie–Sasintie

Pirkanmaan ELY- keskus ja Hämeenkyrön kunta suunnittelevat jalankulku- ja pyörätietä maanteiden 2623, 2624 ja 13145 varteen Hämeenkyrön Miharin ja Sasin alueille.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Tiesuunnitelma maanteiden 16843 (Kukonhiekantie) ja 16845 (Rahkolantie) lakkauttaminen maantienä sekä tiesuunnitelma valtatien 13 parantaminen välillä mt 16843 (Kukonhiekantie) – mt 16847 (Linnankyläntien) itäinen liittymä, Saarijärvi

Hankekuvaus Suunnitelman mt 16843 (Kukonhiekantien) sekä mt 16845 (Rahkolantien) lakkauttamiseksi maantienä asemakaavoitetulta alueella tarkoittaa, että ne mu
Tiehanke Keski-Suomi Suunnitteilla

E18 Haminan ohikulkutie

E18 Haminan ohikulkutie valmistui loppuvuonna 2015.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

E18 Hamina–Vaalimaa

E18 Hamina–Vaalimaa -hanke käsitti 32 kilometrin pituisen uuden moottoritien rakentamisen ja siihen liittyviä muita tiejärjestelyjä. Maaliskuussa 2018 valmistunut tieosuus on viimeinen osa E18-moottoritietä, joka kulkee Suomen halki Turusta itärajalle. Hankkeen kokonaisuuteen kuului Vaalimaan raskaan liikenteen järjestelyjen rakentaminen. Lisäksi kevyen liikenteen väyliä parannettiin ja niitä rakennettiin lisää. Elinkaarimallilla (Public Private Partnership) toteutettavan hankkeen tilaaja oli Liikennevirasto (nykyinen Väylävirasto). Palveluntuottajana toimi Tieyhtiö Vaalimaa Oy, joka vastasi hankkeen rahoituksesta, suunnittelusta, rakentamisesta sekä investointivaiheen päätyttyä edelleen kunnossapidosta ja rahoituksesta. Pääurakoitsija oli YIT Rakennus Oy.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

E18 Koskenkylä–Kotka

E18 Koskenkylä–Kotka -hankkeessa valtatie 7 (E18) rakennettiin moottoritieksi 53 kilometrin matkalla Koskenkylän ja Kotkan välillä.
Tiehanke Uusimaa Kymenlaakso Valmistunut

Imatran rajanylityspaikan kehittäminen

Projektissa parannettiin rajan ylittävän raskaanliikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta. Hanke valmistui joulukuussa 2014.
Tiehanke Etelä-Karjala Valmistunut

Ilmalan lumensulatuskenttä

Ilmalan lumensulatuskenttä vastaa runsaslumisten talvien lumiongelmaan, kun Keski-Pasilan rakentaminen on lähtenyt käynttin ja läjitysalueet eivät enää ole käytössä. Helsingin ja Pasilan välisen alueen lumet voidaan joko varastoida tai sulattaa kentällä.
Ratahanke Uusimaa Valmistunut

Hajala-Nunna yleissuunnitelma

Hankkeessa suunnitellaan Salon ja Turun väliselle rantaradan osuudelle Hajala-Nunna kaksoisraiteen ratalain mukainen yleissuunnitelma.
Ratahanke Varsinais-Suomi Suunnitteilla

Kantatien 50 (Kehä III) parantaminen Majvikin ja Masalan kohdalla tiejärjestelyineen, Kirkkonummi

Masalaan ja Majvikiin on käynnissä tiesuunnittelu eritasoliittymien rakentamisesta ja tasoliittymien poistamisesta. Suunnitelman taustat/lähtökohdat Masalan ja Majvikin nykyiset tasoliittymät ovat t
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Kantatien 45 parantaminen Vantaanjoen kohdalla

Hankkeen tarkoituksena on korjata Vantaanjoen ylittävien siltojen pintarakenteet sekä siltojen tulopenkereiden painumat, jotka näkyvät ajoradalla asfalttipäällysteen painumina.
Tiehanke Uusimaa Valmistunut

Kantatie 58 parantaminen välillä Vuorentie–Mustalahti–Juhola, Mänttä-Vilppula, tiesuunnitelma

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Mänttä-Vilppulan kaupunki laativat tiesuunnitelmaa kantatie 58 parantamistoimenpiteistä.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Kantatie 46

Urakan päätoteuttaja Destia Oy on suorittanut vuoden 2018 aikana pääosin kantatien rakennustöitä tien oikaisukohdissa nykyisen kantatien sivulla. Vuoden 2019 aikana rakennustyöt ulottuvat myös nykyis
Tiehanke Päijät-Häme Valmistunut
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29