Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
606 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36  
true

Maantie 956 kevyen liikenteen väylän rakentaminen Könkään kylän kohdalle, Kittilä

Kävely- ja pyöräilytie rakennetaan Könkään kylän eteläosan ja maantien 955 liittymän välislle alueelle. Hanke sisältää noin kilometrin mittaisen kevyen liikenteen väylän rakentamisen Könkään kylän kohdalle.
Tiehanke Lappi Valmistunut

Kantatien 92 Supru-Sevettijärvi parantaminen, Inari

Hanke sisälsi kantatien 92 rakenteen parantamista sekä geometriamuutoksia yhteensä noin 10,5 kilometrin matkalla Inarissa välillä Supru-Sevettijärvi
Tiehanke Lappi Valmistunut

Kolari

Hankkeessa parannetaan nykyinen Kolarin raakapuun kuormauspaikka. Rakentaminen on kokonaisuudessaan kohteessa valmistunut.
Ratahanke Valmistunut

Valtatie 6 Imatra-Joensuu

Valtatie 6 on tärkeä maan itärajan suuntainen päätieyhteys. Tiellä on suuri merkitys matkailun ja elinkeinoelämän sekä teollisuuden kuljetusreittiyhteyden lisäksi myös Itä-Suomen kaupunkien ja kuntien elinvoimaisuuteen sekä alueen yritysten toimintaan ja kilpailukykyyn.
Tiehanke Etelä-Karjala Pohjois-Karjala Suunnitteilla

Keski-Uudenmaan pohjoinen logistiikkayhteys

Keski-Uudenmaan pohjoinen logistiikkayhteys on seudullinen tieyhteys valtatien 3, valtatien 4 ja maantien 140 (Vanha Lahdentie) välillä. Poikittaisyhteyden toteuttaminen muodostuu kantatien 45 ja Jär
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Valtatie 9 parantaminen välillä Käpykangas-Orivesi

Osana laajempaa valtatie 9 Alasjärvi-Orivesi-parantamishanketta Käpykankaan ja Oriveden välille laaditaan tiesuunnitelmaa
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Rauman seisake, ratasuunnitelma, Rauma

Ratahanke Satakunta Suunnitteilla

Akaan raakapuuterminaali

Akaaseen rakennettiin täysin uusi raakapuuterminaali korvaamaan vanha, Toijalan keskustassa sijainnut puunkuormausalue. Akaan Pointin teollisuusalueelle rakennettu terminaali parantaa kuljetusten kustannustehokkuutta ja raakapuun toimitusvarmuutta. 
Ratahanke Pirkanmaa Valmistunut

Valtatie 11 parantaminen välillä Murhasaari-Mustikkakangas, Nokia

Valtatie 11:lle, välille Murhasaari-Mustikkakangas suunnitellaan keskikaiteellinen ohituskaista ja eritasoliittymä
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Vt 8 Turku–Pori, ohituskaistat

Hankkeessa rakennetaan ohituskaistat Vt 8:lle Laitilaan, Mynämäelle ja Eurajoelle.
Tiehanke Satakunta Varsinais-Suomi Valmistunut

Maantien 7233 parantaminen välillä Viemerö - Rannanjärvi, Lapua, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Lapuan kaupunki ja Kauhavan kaupunki ovat käynnistäneet maantien 7233 vuonna 2010 laaditun tiesuunnitelman päivittämisen välille Viemerö - Rannanjärvi. Tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta. Tiesuunnitelma valmistuu vuonna 2022.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantie 276 Jalankulku- ja pyörätie

Maantie 276 jalankulku- ja pyörätie Ylöjärvellä.
Tiehanke Pirkanmaa Suunnitteilla

Valtatien 25 parantaminen Asemantien liittymän kohdalla tiejärjestelyineen, Vihti

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) ja Vihdin kunta laativat tiesuunnitelmaa eritasoliittymän rakentamiseksi valtatien 25 ja Asemantien liittymään Vihdissä. Hanke liittyy valtatien 25 parantamiseen välillä Hanko - Mäntsälä.
Tiehanke Uusimaa Suunnitteilla

Maantien 786 (Merijärventie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Siltakatu – Takojankatu, Oulainen

ELY-keskus ja Oulaisten kaupunki ovat laatineet rakennussuunnitelman Merijärventielle (Mt 876) Oulaisten kaupungin alueella. Suunnitelman tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Syrjäsalmen ratasilta

Syrjäsalmen ratasilta sijaitsee Kiteellä rataosalla Parikkala – Joensuu ratakilometrillä 445+395. Nykyinen ratasilta on rakennettu vuonna 1967 rataosuuden valmistumisen yhteydessä. Silta ylittää Syrjäsalmen, joka yhdistää Hiekanpäänselkä ja Pajarinselkä -nimiset järvet.
Ratahanke Pohjois-Karjala Suunnitteilla
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36