Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
104 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7  
true

Tampere–Jyväskylä-radan suunnittelu ja rakentaminen

Tampere–Jyväskylä-ratahankkeessa suunnittelemme ja toteutamme vuosina 2020–2026 Tampereen ja Jyväskylän välisen radan kehittämis- ja perusparannustoimenpiteitä. Hanke parantaa rataliikenteen sujuvuutta ja täsmällisyyttä sekä vähentää radan häiriöherkkyyttä Tampere–Jyväskylä-välillä. 
Ratahanke Suunnitteilla Käynnissä Pirkanmaa Keski-Suomi

Tammerkosken ratasiltojen peruskorjaus

Ratahanke Pirkanmaa Käynnissä

Kupittaa–Turku-ratahanke

Hankkeessa kehitetään Turun henkilö- ja tavararatapihoja sekä rakennetaan kaksoisraide Kupittaan ja Turun rautatieaseman välille.
Ratahanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Vt 9 parantaminen välillä Lotteinen–Jännevirta, Siilinjärvi

Hankkeen tavoitteena on liikenneturvallisuuden ja sujuvuuden parantaminen rakentamalla eritasoliittymä maantien 562 (Lentokentäntie) liittymän kohdalle sekä nykyisen Jännevirran ohituskaistaosuuden jatkaminen.
Tiehanke Pohjois-Savo Käynnissä

Jyväskylä–Pieksämäki perusparannus

Hankkeella toteutetaan perusparannus Jyväskylän ratapihalle sekä Jyväskylä–Pieksämäki rataosuudelle.
Ratahanke Etelä-Savo Keski-Suomi Suunnitteilla Käynnissä

Seinäjoen asemakeskuksen kehittäminen

Ratahanke Etelä-Pohjanmaa Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Päijät-Häme

Päijät-Hämeen alueella on noin 600 tiesiltaa. Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Päijät-Häme Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Uusimaa

Uudenmaan alueella on noin 1900 tiesiltaa.  Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Uusimaa Käynnissä

Siltatyöt 2024 - Kanta-Häme

Kanta-Hämeen alueella on noin 500 tiesiltaa. Siltojen peruskorjaus- ja uusimistöiden lisäksi vuosittain uusitaan ja korjataan teräsputkisiltoja ja tehdään pienempiä siltojen rakenneosien korjauksia.
Tiehanke Kanta-Häme Käynnissä

Hailuodon kiinteä yhteys

Hailuotoon rakennetaan kiinteä maantieyhteys Oulun Riutunkarin ja Hailuodon Huikun välille. Kiinteä yhteys tulee korvaamaan nykyisen lauttayhteyden.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Käynnissä

Espoon kaupunkirata

Espoon kaupunkirata on osa pääkaupunkiseudun joukkoliikennejärjestelmän kehittämistä. Samalla se parantaa Turun suunnan kaukoliikenteen, Karjaan, Kirkkonummen ja Espoon lähiliikenteen täsmällisyyttä ja sujuvuutta. 
Ratahanke Uusimaa Käynnissä

Päällystystyöt 2024 - Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa päällystetään tänä vuonna yhteensä noin 200 km maanteitä ja jalankulku- ja pyöräilyväyliä. Kesän pisimpänä kohteena on valtatie 6 välillä Taavetti - Ahvenlampi.
Tiehanke Päällystystyöt Kymenlaakso Etelä-Karjala Käynnissä

Vt 6 Korian kohta

Lahti–Kouvola-radan kanssa risteävä Korian ylikulkusilta Kouvolan länsipuolella uusitaan ja samalla parannetaan valtatietä 6 sillan molemmin puolin yhteensä noin 2 kilometrin matkalla vastaamaan päätieverkon laatutasoa.
Tiehanke Kymenlaakso Käynnissä

Kantatien 58 parantaminen välillä vt 23 - Samuli Rantasentie, Keuruu

Hankkeessa rakennetaan kaksi uutta kiertoliittymää kantatielle 58 Koulutien/Tehtaantien sekä Niilontien/Keuruuntien liittymiin. Lisäksi parannetaan jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita rakentamalla kaksi saarekkeellista suojatietä kantatielle 58 ja yksi saarekkeellinen suojatie Samuli Rantasentien liittymään.
Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5   6   7