Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
65 tulokset
Ei tuloksia
true

Päällystystyöt 2024 - Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa päällystetään tänä vuonna yhteensä noin 200 km maanteitä ja jalankulku- ja pyöräilyväyliä. Kesän pisimpänä kohteena on valtatie 6 välillä Taavetti - Ahvenlampi.
Tiehanke Päällystystyöt Kymenlaakso Etelä-Karjala Käynnissä

Vt 6 Korian kohta

Lahti–Kouvola-radan kanssa risteävä Korian ylikulkusilta Kouvolan länsipuolella uusitaan ja samalla parannetaan valtatietä 6 sillan molemmin puolin yhteensä noin 2 kilometrin matkalla vastaamaan päätieverkon laatutasoa.
Tiehanke Kymenlaakso Käynnissä

Beläggningsarbeten i Nyland, Egentliga Tavastland och Päijänne-Tavastland

Sommaren 2024 genomförs rekordmånga beläggningsarbeten. För vägtrafikanterna syns detta som en förbättring av skicket på allt fler vägar.
Tiehanke Uusimaa Kanta-Häme Päijät-Häme Käynnissä

Päällystystyöt Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä

Kesän 2024 aikana toteutetaan ennätysmäärä päällystystöitä, mikä näkyy tienkäyttäjille entistä useampien teiden kunnon kohenemisena.
Tiehanke Päällystystyöt Uusimaa Kanta-Häme Päijät-Häme Käynnissä

Kantatien 58 parantaminen välillä vt 23 - Samuli Rantasentie, Keuruu

Hankkeessa rakennetaan kaksi uutta kiertoliittymää kantatielle 58 Koulutien/Tehtaantien sekä Niilontien/Keuruuntien liittymiin. Lisäksi parannetaan jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita rakentamalla kaksi saarekkeellista suojatietä kantatielle 58 ja yksi saarekkeellinen suojatie Samuli Rantasentien liittymään.
Tiehanke Keski-Suomi Käynnissä
Sivut: 1   2   3   4   5