Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
35 tulokset
Ei tuloksia
true

Kupittaa–Turku-ratahanke

Hankkeessa kehitetään Turun henkilö- ja tavararatapihoja sekä rakennetaan kaksoisraide Kupittaan ja Turun rautatieaseman välille.
Ratahanke Varsinais-Suomi Käynnissä

Jyväskylä–Pieksämäki perusparannus

Hankkeella toteutetaan perusparannus Jyväskylän ratapihalle sekä Jyväskylä–Pieksämäki rataosuudelle.
Ratahanke Etelä-Savo Keski-Suomi Suunnitteilla Käynnissä

Seinäjoen asemakeskuksen kehittäminen

Ratahanke Etelä-Pohjanmaa Käynnissä

Nokian ratapiha

Hankkeen tavoitteena on parantaa Nokian aseman rataosan liikennöitävyyttä ja mahdollistaa mm. lähijunaliikenteen kasvua. Hankkeessa ratapihalle rakennetaan uusi välilaituri ja uusi alikäytävä, sekä uusi liityntäpysäköintialue radan pohjoispuolelle.
Ratahanke Pirkanmaa Käynnissä

Tampere–Pori tasoristeysten poisto ja parantaminen

Tampere–Pori tasoristeyksien poisto ja parantaminen -hankkeen tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta poistamalla mahdollisimman monta rataosuuden tasoristeystä sekä parantaa turvallisuutta kustannustehokkailla keinoilla.
Ratahanke Satakunta Pirkanmaa Käynnissä
Sivut: 1   2   3