Hyppää sisältöön

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi: Päällystystöitä valtatiellä 4 Saukkolanmäentien ja Muikunlahden välillä 21.–26.5.2023

Julkaistu 10.5.2023 8.20

 

Valtatiellä 4 alkaa päällystystyöt Saukkolanmäentien ja Muikunlahden välisellä osuudella. Työt ovat osa valtatien 4 parannushanketta Hartolan ja Oravakivensalmen välillä.

Töitä tehdään sunnuntai-illasta perjantaiaamupäivään 21.–26.5. välisenä aikana.

”Työt aiheuttavat muutoksia kaistajärjestelyihin. Töitä tehdään yksi kaista kerrallaan, joten liikenteen käytössä on vain yksi kaista ja liikennettä ohjataan työmaa-aikaisilla liikennevaloilla”,  kertoo Väyläviraston projektipäällikkö Juha-Pekka Hämäläinen.

Päällystystöistä aiheutuu merkittävää liikennehaittaa, joten tienkäyttäjien kannattaa varata normaalia enemmän matka-aikaa kyseiselle tieosuudelle.

Työalueella on voimassa alennettu nopeusrajoitus 50 km/h.

Kun päällystystöitä tehdään Huuperintien ja Rantatöyryntien liittymien kohdalla, niin kyseiset liittymät ovat suljettuina. Tienkäyttäjät opastetaan kulkemaan karttaan merkittyjen vaihtoehtoisten reittien kautta.

Kartta, päällystystyöt, Saukkolanmäentie–Muikunlahti, valtatie 4, nopeusrajoitus 50 km/h

Päällystystöitä tehdään Saukkolanmäentien ja Muikunlahden välillä 21.–26.5.

Lisätiedot:

Juha-Pekka Hämäläinen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3563, [email protected]

Antti Solismaa, Työmaapäällikkö, GRK Suomi Oy, puh. 050 430 1858, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt-4-hartola-oravakivensalmi

www.facebook.com/Vt4HartolaOravakivensalmi

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi-hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähentää pohjaveden pilaantumisriskiä ja meluhaittoja. Valtatie 4 on Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä ja tavaraliikenteen pääväylä etelä-pohjoissuunnassa, joka kuuluu Euroopan unionin määrittelemään TEN-T-ydinverkkoon. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 26 miljoonaa euroa.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta