Hyppää sisältöön

Vt 3 ja vt 18 parantaminen, Laihian kohta -hankkeen kesän ja syksyn 2019 aikana tehtävät työt keskittyvät Asematien eritasoliittymän alueelle

Julkaistu 04.07.2019

Tällä hetkellä on käynnissä Ratikyläntien risteyssillan alittavan betonikaukalon ja tieyhteyden rakentaminen. Kesän aikana tapahtuu muutoksia liikennejärjestelyissä.

 

Heinä- elokuun vaihteessa kevytliikenne siirretään kulkemaan Ratikyläntien risteyssillan ali betonikaukaloon ja samalla aloitetaan Asematien alikulun purkaminen. Samaan aikaan avataan myös kevyenliikenteenkulku Tampereentieltä Ratikyläntielle. Muutokset on esitetty kartassa (pdf).

 

Elokuun aikana ajoneuvoliikenne ohjataan Ratikyläntielle ja Ratikyläntien risteyssillan ali. Tämän jälkeen aloitetaan Asematien risteysalueen muutostyöt ja samassa yhteydessä liikennevalot suljetaan. Risteysalueen muutostöiden aikana liikenne Kauppatien, Vaasantien ja Faaringitien risteyksen välillä on suljettu. Korvaavana väylänä toimii sillan alta menevä uusi väylä. Asematien risteysalueen töiden valmistuttua eritasoliittymä on kokonaisuudessaan valmis liikenteelle ja poikittainen liikenne kulkee Ratikyläntien risteyssillan alta. Muutokset esitetty kartassa (pdf).

 

Hankkeen muilla alueilla tehdään viimeistelytöitä.

 

Hanke valmistuu kokonaisuudessaan tämän vuoden aikana.

 

Lisätietoja

Väylävirasto

projektipäällikkö Akseli Nurmi puh. 029 534 3134

[email protected]

 

Skanska Infra Oy

projektipäällikkö Timo Kujanpää p. 050 5447110

[email protected]

 

Hanke verkossa:

www.vayla.fi/vt3laihia

www.facebook.com/vt3vt18Laihia

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.