Takaisin

Kutsu avajaisiin 10.10.: Monipuolista rataosaamista Ratateknisestä oppimiskeskuksesta

Kutsu avajaisiin 10.10.: Monipuolista rataosaamista Ratateknisestä oppimiskeskuksesta

Julkaistu 03.10.2017

Liikennevirasto toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Ratatekniseen oppimiskeskuksen, ROKin avajaisiin 10.10.2017!

Aika: tiistai 10.10.2017 klo 13-15.15

Paikka: Ratatekninen oppimiskeskus, Hallituskatu 19, 45100 Kouvola

Harjoittelua aidoissa olosuhteissa

Ratatekninen oppimiskeskus avaa ovensa Kouvolassa 10.10.2017. Oppimiskeskus toimii jatkossa rataosaamisen kehittämisen ja ylläpidon keskuksena.

Oppimiskeskuksen ideana on tarjota harjoittelumahdollisuuksia aidoissa olosuhteissa harvoin esiintyviin ongelmatilanteisiin eri ammattiryhmille. Tarjolla on mm. vaihde-, sähkö- ja turvalaitetekniikan koulutushalli, hitsaus- ja hiontahalli sekä ulkona sähköradan ja tasoristeyksien koulutusalueet.

Osaavat radanpidon ammattilaiset ovat turvallisen rataliikenteen avainhenkilöitä. Oppimiskeskuksen asiakkaita ovat eri tekniikkalajien (sähkö, turvalaitteet, vaihteet) ammattilaiset. Oppimiskeskuksessa on mahdollisuus hankkia radanpidon ammattipätevyyksiä.

Avajaisissa tutustutaan oppimiskeskuksen harjoittelutiloihin juhlapuheenvuorojen ja kahvin lomassa. Medialla on mahdollisuus haastatella Liikenneviraston asiantuntijoita rataliikenteen turvallisuuteen, oppimiskeskukseen sekä radanpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Säävarauksella katujunakyyti rautatieasemalta oppikeskukseen lähtee asemalta n. klo 12.45. Matka asemalta kävellen on 800m.

Median yhteydenotot ja ilmoittautuminen: Ratateknisen oppimiskeskuksen toiminnanjohtaja Miia Asikainen miia.asikainen@liikennevirasto.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Liikennevirasto mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset.

www.liikennevirasto.fi
www.facebook.com/liikennevirasto

twitter.com/Liikennevirasto