Takaisin

Juhannuksen menoliikenne on tasaantumassa

Juhannuksen menoliikenne on tasaantumassa

Julkaistu 18.06.2015

Juhannuksen menoliikenne on tasaantumassa ja liikennemäärien ei uskota enää kasvavan. Liikenteen arvioidaan pysyvän vilkkaana klo 20 saakka. Sade on vaikuttanut ihmisten lähtöpäätökseen, jolloin liikennemäärät ovat jääneet ennustettua alhaisemmiksi. Huomenna Juhannusaattona liikennemäärien arvioidaan olevan suuremmat kuin aikaisempina vuosina. Liikenteen ennustetaan olevan vilkasta klo 9-14 välillä. 

Janakkalassa tiellä 3 sattui kolme erillistä onnettomuutta, jotka aiheuttivat noin 20 km:n seisovan jonon välillä Riihimäki- Janakkala.

Liikennettä on edelleen paljon valtatiellä 3 Helsingistä Tampereelle, valtatiellä 4 Järvenpäästä Heinolaan ja valtatiellä 9 Tampereelta Orivedelle. Sitä vastoin saaristotiellä Paraisille ja Nauvoon liikenne on sujuvaa.

Liikennevirasto tiedottaa tieliikenteen häiriöistä juhannusmatkailijoille liikennetiedotteilla, joita Radio Suomi ja monet muut radiot lukevat. Tienkäyttäjän linja, p. 0200 2100 vastaanottaa tietoja teiden kunnosta ja liikenteen ongelmista ympäri vuorokauden.

 

Lisätietoja:
Liikenneviraston tieliikennekeskus, p. 020 637 3330

Liikennekeskuspäällikkö Mika Jaatinen, p. 040 718 8797

Liikennevirasto mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset.

www.liikennevirasto.fi

www.facebook.com/liikenneverkossa

www.twitter.com/liikennevirasto