Hyppää sisältöön

Joensuun ratapihan rakentaminen muuttaa kävely- ja pyöräilyreittejä Sirkkalan alikulkusillalla

Julkaistu 13.5.2022 8.30

 

Vuosi sitten alkanut Sirkkalan alikulkusillan korjaaminen etenee Joensuun ratapihalla. Siltaurakan alussa suljetut, sillan eteläpuoliset kävely- ja pyöräilyreitit valmistuvat ja pohjoispuolen vastaavat väylät suljetaan liikenteeltä. Poikkeusreitit muuttuvat sekä sillalla että sillan alittavilla väylillä 16.5.2022 alkaen.

Moottoriajoneuvojen osalta liikennejärjestelyt pysyvät ennallaan. Sillan alla ajetaan kavennetuin ajokaistoin, ja nopeus on edelleen rajoitettu 30 kilometriin tunnissa. Muuttuneet liikennejärjestelyt ovat voimassa syyskuun loppuun saakka.

”Tilapäiset liikennejärjestelyt on opastettu selkeästi liikennemerkein ja opastein”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jetro Matilainen Väylävirastosta.

Alikulkusillan korjaaminen on osa Joensuun ratapihan parantamiseen tähtäävää rakennushanketta, jossa ratapihasta tulee nykyliikennettä paremmin palveleva ja turvallisempi. Lisäksi hanke parantaa liikenteen täsmällisyyttä sekä vähentää roimasti ratapihan korjausvelkaa ja ylläpitokustannuksia.

Lisätiedot:

Väylävirasto
Jetro Matilainen, projektipäällikkö
puh. 050 505 1513
[email protected]

Lue hankkeesta lisää osoitteesta: https://vayla.fi/joensuun_ratapiha

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään