Hyppää sisältöön

DigInfra- koulutus järjestetään jälleen!

Julkaistu 6.9.2018

Keväällä 2018 neljällä paikkakunnalla järjestetty DigInfra- koulutus saa uuden toteutuksen syksyllä 2018.

Kuvituskuva koulutuksesta. Kuvassa perustiedot, jotka löytyvät myös näiltä sivuilta.

Väylärakentamisen digitalisaation hyödyt elinkaaren optimoinnissa on tärkeä aihealue, joka mahdollistaa tehokkaamman ja laadukkaamman kokonaisprosessin. DigInfra-koulutuksen tarkoitus on kehittää osaamista ja ymmärrystä näistä mahdollisuuksista.

Koulutus sopii erinomaisesti niin rakennuttajille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, kuin kunnossapidon ammattilaisille. Koulutuksen aikana saat näkökulmia eri vaiheiden digitalisaatioon, ja pääset pohtimaan ryhmätöissä, millaisia tietovirtoja rakentamisen osavaiheiden välillä pitäisi liikkua, jotta digitalisaatio palvelisi kokonaisuutta. Kolmantena koulutuspäivänä pääset tutustumaan alan uutuuksiin ja uusimpiin tutkimustuloksiin. Koulutuskokonaisuus on 3:n opintopisteen suuruinen. Se sisältää etukäteen tentittävän aineiston, koulutuksen aikaiset ryhmätyöt, sekä koulutuksen päätteeksi tehtävän omatoimisen työn. 

Ensimmäisen toteutuksen palautteen mukaan 98% osallistujista suosittelisi koulutusta omalle työverkostolleen, joten tervetuloa mukaan oppimaan ja keskustelemaan!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 http://www.tamk.fi/-/diginfra-koulutus


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.