Takaisin

Vt 5 Mikkelin kohta: Liikenne pohjoiselle ajoradalle ensi viikolla

Vt 5 Mikkelin kohta: Liikenne pohjoiselle ajoradalle ensi viikolla

Julkaistu 02.09.2015

Vt 5 Mikkelin kohta -työmaa etenee aikataulussa. Pohjoinen ajorata on saatu siihen vaiheeseen, että liikenne siirretään Pitkäjärven ja Kaihun välillä kulkemaan uudelle linjalle vaiheittain maanantain 7.9. ja perjantain 11.9. välisenä aikana. Liikenteen siirron yhteydessä ramppien linjauksiin tullaan tekemään pieniä muutoksia, jotta liikennejärjestelyt saadaan toimiviksi.
 
Liikenteen siirtymisen myötä päästään purkamaan Setrikadun ja Ristiinantien siltoja. Liikennettä haittaava purkutyö tehdään yöaikaan. Siltojen purkutöiden aikana ovat voimassa kiertotiejärjestelyt.

Pohjoisella ajoradalla ovat voimassa työmaan ajonopeudet. Pohjoisella ajoradalla tehdään vielä muun muassa vihertöitä ja muita viimeistelytöitä.

Eteläinen ajorata työn alle

Liikenteen siirto mahdollistaa eteläisen ajoradan rakennustyöt. Eteläisellä ajoradalla tehdään muun muassa tien levitystä, melusuojauksia ja pohjaveden suojaamista sekä rakennetaan siltoja. Setrikadun ja Ristiinantien sillat uusitaan kokonaan, Sammonkadun eteläisen ajoradan silta korjataan.

Lisätietoja antavat

Hannu Nurmi, Liikennevirasto
p. 029 534 3574
hannu.nurmi@liikennevirasto.fi

Aki Loikkanen, Destia Oy
puh. 0400 246 944
aki.loikkanen@destia.fi

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta
facebook.com/vt5mikkelinkohta
 

Liikennevirasto mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset.

www.liikennevirasto.fi

www.facebook.com/liikenneverkossa

www.twitter.com/liikennevirasto