Takaisin

Pääkaupunkiseudulla kevään ruuhkaisimmat viikot meneillään

Pääkaupunkiseudulla kevään ruuhkaisimmat viikot meneillään

Julkaistu 16.05.2016

Pääkaupunkiseudulla käynnissä olevat pitkäkestoiset tietyöt ruuhkauttavat liikennettä tällä viikolla. Liikennemäärät toukokuussa ovat tyypillisesti suuret ja Kehä I perusparannus sekä Kehä III:n ja Hakamäentien siltatyömaat ruuhkauttavat pääväyliä entisestään.

Tällä viikolla ruuhkia aiheuttaa tiistaina alkavat Hakamäentien poikkeusjärjestelyt, jotka saattavat ruuhkauttaa aluetta erityisesti Koskelantiellä, Mäkelänkadulla ja Vihdintiellä. Poikkeusjärjestelyt kestävät tämän viikon torstaihin saakka.

Kehä III:n siltatyömaa jatkuu elokuun loppuun. Liikenne on kahdella kaistalla molempiin ajosuuntiin, liikennejärjestelyjä tullaan parantamaan mm. viitoituksen osalta.

Kehä I:n perusparannus jatkuu syksyyn 2017. Kehä I:n liikennettä on siirtynyt erityisesti Kehä III:lle, joka yhdessä Kehä III:n siltatyön kanssa aiheuttaa sen, että välityskyky ei riitä.

Tietöitä pyritään keskittämään kesän hiljaisempiin aikoihin, mutta pitkäkestoisiin töihin kesä ei riitä. Toukokuun lisäksi syyskuu on tyypillisesti liikennemääriltään vilkas.

Lisätietoja ruuhkatilanteesta löytyy Liikennetilanne-palvelusta: http://liikennetilanne.liikennevirasto.fi/