Tapahtumainfo

Tapahtumalippu

Saavuttaessa ei ole tarpeen tuoda ilmoittautumisvahvistusta paikan päälle. Tapahtumalipun sekä ohjelman saa nimellä rekisteröintipisteestä. Rekisteröinti löytyy heti tavarasäilytyksen jälkeen Tampere-talon aulasta. Kulkeminen tapahtuma-alueella ainoastaan tapahtumalipun kanssa. Lippu on esitettävä myös iltatilaisuuteen saavuttaessa.

Saapuminen

Tampere-talon käyntiosoite on Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere. Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta. Suurin osa Tampereen hotelleista on 5-15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talosta.

Taksi

www.taksitampere.fi / Puhelinnumero: 0100 41 31

Pysäköinti

Tampere-talon paikoitusalue on Kalevantien toisella puolen sijaitseva Sairaalankadun pysäköintialue, jossa on noin 300 pysäköintipaikkaa. Alueella pysäköinti on maksullista arkisin klo 8-18 ja lauantaisin 8-16. Lähistöltä löytyy lisäksi useita maksullisia parkkihalleja. Lisätietoja pysäköinnistä.

Tavarasäilytys

Tampere-talon sisäänkäynnin yhteydessä on RATA2020-vieraille varattu vartioitu takki- ja laukkusäilytys. Säilytys on seminaarivieraille maksuton.

Esteettömyys

Kaikkiin Tampere-talon kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Liikuntaesteisten pysäköintiin on varattu erilliset pysäköintipaikat invaliditunnuksin, paikat löytyvät heti pysäköintialueen alkupäästä. Lue lisää esteettömyydestä.

Tekniset vierailut

Ilmoittautumisen yhteydessä oli mahdollista ilmoittautua teknisille vierailuille Tampereen raitiotievarikolle ja Kansi-hankkeelle. Mikäli olet ilmoittautunut, näet tapaamispaikan sekä ajankohdan henkilökohtaisista ilmoittautumistiedoistasi. Raitiotievarikkovierailulla osallistujalla oltava omat turvakengät, turvaliivit, suojalasit sekä kypärä.

Ensiapu

Ensiapuhuone sijaitsee 1.kerroksessa rekisteröintitiskiä vastapäätä. Kaikissa ensiapua tai -ohjeita vaativissa tilanteissa yhteys aulavahtimestareihin tai Tampere-talon valvomoon (puh. 03 24341111). Hätätilanteissa ole suoraan yhteydessä 112.

Kokoontumispaikat

Tampere talossa on käytössä koko kiinteistön kattava äänikuulutusjärjestelmä, jonka kautta palohälytykset ja turvallisuusohjeet annetaan. Hälytyksen ja poistumiskäskyn kuuluessa tai havaitessanne savua tai liekkejä, poistukaa tilasta rauhallisesti, lähintä poistumistietä käyttäen ja henkilökunnan ohjeita noudattaen.
Kokoontumispaikka on talon pohjoispuolella (Sorsapuiston puolella) oleva amfiteatterin alue. Tampere talon henkilökunta opastaa yleisöt kokoontumispaikalle. Tampere talon koulutettu henkilökunta auttaa ja opastaa teitä kaikissa tilanteissa.

Ruokailut

Lounaat ovat tarjolla 2. ja 3. kerroksen ravintola- ja lämpiötiloissa. Kahvitarjoilut ovat näiden lisäksi tarjolla Sorsapuistosalissa ja Puistolämpiö 1:ssä.  Erityisruokavaliokoodit ovat merkittynä ruokalistoihin, muut erikoisruokavalioruoat saa noudettua erillisestä erikoisruokavaliopisteestä. Mikäli sinulla on erikoisruokavaliotarjoiluista kysyttävää, ota yhteys ravintolahenkilökuntaan.

Laitteiden latauspiste                                

Puhelimia ja tietokoneita voi ladata Väylän näyttelyosaston yhteydessä olevassa ”loungessa” Sorsapuistosalissa.

Mobiilisovellus

Suosittelemme lataamaan RATA 2020-mobiilisovelluksen jo ennen tapahtumaa. Ilmoittautuneet osallistujat saavat ohjeet sovellusen lataamisen sähköpostitse ja lisäksi ohjeet löytyvät paikan päältä Tampere-talon infonäytöiltä.

Twitter

Jos twiittailet seminaarista, niin lisää twiitteihisi #Rata2020. Twiitit joissa käytetty #Rata2020 näkyvät myös applikaation kohdassa ’Twitter’.

Iltatilaisuus

Palveluntuottajayritysten järjestämän iltatilaisuuden ohjelma alkaa tiistaina Sorsapuistosalissa klo 18:30. Iltatilaisuutta varten ilmoittautumisenne yhteydessä saatte drinkkilippuja, jotka toimivat iltajuhlan ajan Sorsapuistosalin baareissa. Baareissa toimii myös korttimaksu ja käteinen. Buffet- illallinen tarjoillaan ohjelman jälkeen Sorsapuistosalissa. Erikoisruokavaliot löytyvät erikseen merkittynä.
Seminaarien ja iltatilaisuuden välissä tiloista ei tarvitse poistua. Lähimmät kahvilat/baarit ovat Tampere-talon aulassa sijaitseva ravintola Tuhto sekä viereisen Marriot by Courtyard -hotellin aulabaari.

Yhteystiedot

Lisäkysymykset ja tiedustelut tilaisuuteen liittyen: vayla.fi@hrgworldwide.com. Tapahtuman aikana kysymyksiin vastataan infopisteellä, joka sijaitsee rekisteröintitiskin yhteydessä.

Sivu päivitetty 20.01.2020