Hankintalakimies Atte Andersin

Lakimies Atte Andersin ja motto Miksi jättää huomiselle jotain sellaista, jonka voi tehdä jo tänään, jonka taustana kirjahylly.

Tehtävä – missä toimit ja mitä teet?

Työskentelen hankintalakimiehenä Väyläviraston oikeuspalvelut-yksikössä. Tehtäväni on muun muassa avustaa ja tukea viraston ja ELY-keskusten julkisissa hankinnoissa, valvoa viraston etua markkinaoikeusprosesseissa ja kehittää viraston hankinnan ohjeistuspalvelua. Tarvittaessa avustan myös muissa juridisissa ongelmissa ja osallistun erinäisiin kehityshankkeisiin.

Koulutus ja työkokemus – miten on polku kulkenut?

Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri. Aloitin viraston leivissä syksyllä 2018. Tätä ennen työskentelin suomalaisessa asianajotoimistossa avustavana lakimiehenä ICT- ja sopimusoikeuden sekä julkisten hankintojen parissa. Ennen valmistumistani ehdin työskennellä muun muassa useassa eri asianajotoimistossa harjoittelijana sekä luottotietorekisterissä asiakasneuvojana.

Parasta virastossamme – mitä talo tulijoille tarjoaa?

Väylävirasto tarjoaa erinomaisen paikan kehittyä oman alansa asiantuntijana. Tarjolla on runsaasti käytännönläheisiä, haastavia ja kiinnostavia tehtäviä sekä mahtavia työkavereita, joiden kanssa sparraillessa kinkkisimmätkin ongelmat ratkeavat. Vahvana tilaajaorganisaationa Väylävirasto tarjoaa mahdollisuuksia päästä mukaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin hankkeisiin.

Vinkkisi taloon tulijalle

Avoimella ja positiivisella asenteella pääsee jo pitkälle, ja mitä ennakkoluulottomammin ja innokkaammin työtehtäviin paneutuu, sitä enemmän niistä saa myös itse irti. Eikä työtä tarvitse aina ottaa liian vakavasti, usein on hyvä pitää mukana asianmukainen määrä huumoria.

Työelämän mottoni

”Miksi jättää huomiselle jotain sellaista, jonka voi tehdä jo tänään.”

Kiinnostuitko? Katso Väyläviraston avoimet työpaikat ja hae meille!