Ajankohtaista hankkeessa

Jaamme tällä sivulla ajantasaista tietoa hankkeen etenemisestä. Tervetuloa seuraamaan!

25.5.2020

Työt jatkuvat pitkälti samaan malliin hankealueella. Laitilan kohdalla jatkamme viime viikon työvaiheita ja Eurajoen kohdalla aloitamme tällä viikolla louhintatyöt.

18.5.2020

Nästi-Kovero -välillä työt ovat hyvässä vauhdissa. Alueella jatketaan louhinnoilla ja murskaamisella sekä uutena työvaiheena aloitamme valtatie 8:n levitysten tekoa. Kämppä-Peränkylä välillä on käynnissä puuston ja pintamaiden poistoja. Töistä ei aiheudu liikenteelle haittaa. 

Tällä viikolla teemme koko viikon yöaikaan (18-06 välisenä aikana) kaapelointitöitä. Tuona aikana alueella on alennettu nopeusrajoitus. 

11.5.2020

Tällä viikolla työt etenevät Laitilassa. Kyseisellä alueella aloitamme uuden työvaiheen, johon kuuluvat murskaus- sekä kaapelointityöt. Työvaiheiden kirjo siis laajenee ja monipuolistuu.

30.4.2020

Vapputerveiset työmaalta! 

Nästi-Kovero -hankealueella työt ovat päässeet hyvin vauhtiin ja jatkamme ensi viikolla samaan malliin. Kyseisellä hankeosuudella nostamme vapun ajaksi nopeuksia 80km/h niiltä osin, missä se on mahdollista. 

Kämppä-Peränkylä -alueella olemme saaneet puuston poiston tehtyä.

17.4.2020

Laitilan urakan työnjohto lähettää terveiset kasitien seuraajille: ”Ensi viikon aikana pääsemme aloittamaan tämän urakan ensimmäiset louhintatyöt Hankeosa 2:lla Laitilassa. Louhintojen kokonaismäärä on kymmeniä tuhansia kuutioita ja louhintatyöt jatkuvat pitkälle syksyyn. Louhintoja tehdään Vt8:n välittömässä läheisyydessä, ja näillä osuuksilla nopeusrajoitus on 50 km/h. Toivotamme tienkäyttäjille aurinkoista kevättä ja toivomme malttia liikenteeseen!"

Laitilassa työt etenevät siis kovaa vauhtia: louhintatöiden ensi viikolla siellä tehdään lisäksi myös pengerrystöitä, kallioiden kuorintaa sekä valaistuksen purkua. Koko työmaa-alueen nopeus on tiputettu 60 km/h:iin tunnissa ja louhinta-alueiden läheisyydessä nopeusrajoitus on turvallisuuden takaamiseksi 50 km/h.

Eurajoen päässä jatkuu ensi viikolla puuston poisto, mutta muita liikenteeseen vaikuttavia töitä ei ole siellä päässä vielä tiedossa.

14.4.2020

Hyvää alkanutta viikkoa! Laitilan urakassa jatkamme tällä viikolla puuston ja pintamaan poistoa. Koko Nästi–Kovero -välillä astui myös pääsiäisenä voimaan 80 km/h -nopeusrajoitus.

Eurajoen urakassa teemme tälläkin viikolla vielä puuston poistoa, eli alueen töillä ei ole tässä vaiheessa vaikutuksia liikenteeseen.

3.4.2020

Ensi viikolla pääsemme aloittamaan Eurajoen kohdalla puuston poiston Kämppä–Peränkylä -välillä. Puuston poisto jatkuu kuluneen viikon tapaan myös Laitilassa Nästin ja Koveron välillä. Maanantaina aloitamme Nästi–Kovero -urakassa myös pintamaan poiston tien reunasta, mutta työt eivät vaikuta tiellä liikkumiseen tai nopeusrajoituksiin.

Tiedotteita voi seurata myös Facebook-sivultamme: www.facebook.com/turkupori.

reaktionapit
Sivu päivitetty 25.05.2020