ROK Ohjeet tilojen vuokraamisesta

Ratateknisen oppimiskeskuksen tilojen vuokraaminen lyhytaikaiseen ulkopuoliseen käyttöön 1.10.2017 lukien

Ohjeet tilojen vuokraamisesta

Ohjeet koskevat kaikkia Ratateknisen oppimiskeskuksen käytössä olevia rakennuksia, tiloja sekä piha-alueita.

Periaatteet

Ratateknisen oppimiskeskuksen tilat ovat ensisijaisesti oppimiskeskuksen omassa käytössä. Ulkopuolinen käyttö ei saa haitata oppimiskeskuksen varsinaista toimintaa.

Oppimiskeskuksen tilat ovat aina maksullisia. Liikenneviraston ulkopuolisiin varauksiin sovellettava hinnasto löytyy verkkosivuiltamme.

Ratateknisen oppimiskeskuksen tilat ovat sovittaessa vuokrattavissa koulutus- ja oppimiskäyttöön. Oppimisympäristöä voivat hyödyntää hyväksyttyjen pätevyyskoulutuslaitosten lisäksi mm. pelastuslaitokset, teknologioita kehittävät tai testaavat yritykset sekä muut oppilaitokset, kuten yliopistot, ammattikorkeakoulut, ammatilliset oppilaitokset ja koulut. Yritykset voivat varata tiloja oman organisaationsa koulutuksiin, kokouksiin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin.
Tiloja ei vuokrata oppimiskeskuksen arvojen ja hyvien tapojen vastaisiin, puoluepoliittisiin tai uskonnollisiin tilaisuuksiin.

Yksityishenkilöt eivät voi varata tiloja.

Tiloja vuokrataan rakennuksen aukioloaikoina tasatunnein. Vuokraaja ei voi käyttää omaa henkilökuntaansa isännöinti/aulapalvelutyön korvaamiseen.

Tarjoilu tulee pääsääntöisesti tilata kiinteistössä toimivan isännöinnin kautta joko kahviotiloihin, kokoustiloihin, aulaan tai vastaavaan. Opetustiloissa ei voi järjestää tarjoilua.

Näyttelyiden asettaminen auloihin tai käytäville on maksullista ja sallittua vain tarkoitukseen
sopivilla paikoilla. Aulatilojen käytöstä on aina sovittava etukäteen rakennuksen isännöinnin kanssa.


Menettelytavat

Oppimiskeskuksen tilojen vuokraaminen ulkopuoliseen käyttöön hoidetaan isännöinnin tai Toiminnanjohtajan kautta.

Hyväksyttyjen koulutuslaitosten kanssa tehdään pidempiaikainen sopimus tilojen vuokraamisesta ja laskutus tapahtuu neljännesvuosittain.

Liikenneviraston yksiköt voivat vuokrata käytössä olevia tiloja lyhytaikaiseen ulkopuoliseen käyttöön. Yksikön on neuvoteltava aina ennakkoon tilojen vuokraamisesta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä (esim. isännöintipalvelu aukioloajan ulkopuolella) isännöinnin kanssa.

Ulkopuolisen varaajan on tehtävä tilankäyttöhakemus

Turvalaitehallia ja hitsaus- ja hiontahallia vuokrataan vain hyväksytyille vuokraajille. Hallien vuokraajalla tulee olla voimassa oleva vastuuvakuutus.


Hinnat, laskutus ja varauksen peruminen

Oppimiskeskuksen hinnat ovat voimassa kiinteistön aukioloaikoina. Hinnasto vahvistetaan Liikenneviraston päätöksellä.

Hinta määräytyy täysien tasatuntien perusteella ja vähimmäisveloitus on 2 tuntia. Ulkopuolinen käyttö on aina arvonlisäverollista. Varaus on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuuden alkua tai se veloitetaan täysimääräisenä. Oppimiskeskuksella on oikeus perua varaus, jos tilaisuus poikkeaa olennaisesti etukäteen ilmoitetusta.

Tilojen vuokraaminen ja tiedustelut:

Varauspyynnöt sähköpostiin [email protected]

Ilmoita sähköpostissa varattavat tilat, toivottu päivämäärä ja kellonaika, tilaisuuden tarkoitus sekä yhteyshenkilö.

Ota yhteys

Isännöinti                                                                                

Tel. +358 (0)50 339 7203 puhelinaika klo 08-15:00

 

Toiminnanjohtaja Miia Asikainen

Tel. +358 (0)295 34 3815

Tel. +358 (0)40 558 0678

[email protected]