Hyppää sisältöön

Vuorovaikutustilaisuus 13.12.2022

Väylävirasto ja Nokian kaupunki toivottavat sinut tervetulleeksi vuorovaikutustilaisuuteen, jossa esitellään Nokian ratapihan kehittämishankkeen rata- ja katusuunnitelmaa.

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Nokian ratapihan kehittämisestä. Kyseisessä hankkeessa Väyläviraston on tarkoitus rakentaa mm. asemalle uusi alikulkukäytävä, välilaituri, hissi- ja porrasyhteydet sekä uudet liityntäpysäköintialueet autoille ja polkupyörille. 

Hankkeen suunnittelu ajoittuu vuoteen 2022–2023, jolloin tehdään myös rakentamista valmistelevia töitä. Rakentaminen kestää arviolta kaksi vuotta ja on alustavasti arvioitu ajoittuvan vuosille 2023–2024. 

Suunnitelmasta järjestetään vuorovaikutustilaisuus.

Aika ja paikka

Tiistai 13.12.2022 klo 17:00 - 19:00

Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Hiomo-Sali, Härkitie 6,     37100 Nokia.

Mitä luvassa?

Vuorovaikutustilaisuudessa pääset kuulemaan tarkemmin hankkeen sisällöstä, hyödyistä sekä vaikutuksista muun muassa liikkumiseen asemalla rakennustöiden aikana ja niiden valmistuessa. 

Tilaisuudessa voit myös tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteesi. Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilla https://vayla.fi/nokian-ratapiha

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kenelle?

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 9.12.2022 (Lyyti). Ilmoittautuminen on kahvitarjoilun takia. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös ilmoittautumatta.

Suunnitelmaluonnokset

Lataa suunnitelmaluonnokset zip-pakettina.

Paketti sisältää luonnokset yleiskartasta, suunnitelmakartasta, asemapiirustuksesta, useampia luonnoksia tyyppipoikkileikkauksista sekä Tanhuankadun pituusleikkauksen luonnoksen.