Ajankohtaista hankkeessa

Hankkeen urakoitsija on valittu

Julkaistu 11.1.2018

Liikennevirasto on valinnut hankkeen urakoitsijaksi Graniittirakennus Kallio Oy:n. Työmaan valmistelut käynnistyvät viikolla 3 ja rakentamaan päästään alkuvuodesta 2018. Hankkeen työt maastossa alkoivat vuoden 2017 lopulla, kun hankealueella tehtiin puuston poistoja. Graniittirakennus Kallio Oy toteuttaa alkuvuonna 2018 käynnistyvät rakennustyöt kokonaisurakkana.

Alueen ympäristö ja alueella liikkuvat huomioidaan läpi hankkeen elinkaaren. Lossi liikennöi normaalisti rakentamisen aikana, eikä hanke aiheuta haitallisia vaikutuksia Pihlajaveden Natura-alueeseen tai saimaannorppiin. Sillan alikulkukorkeus (24,5 m) mahdollistaa kaiken alueella liikkuvan laiva- ja huviveneliikenteen kulkemisen sillan alitse.

Hankkeen urakointikilpailutus ja maastotyöt alkavat

Julkaistu 24.10.2017

Vekaransalmen siltahankkeen urakoinnin kilpailutus käynnistyy lokakuussa viikolla 43. Tavoitteena on, että siltahankkeen urakoitsija on valittu vuoden 2017 loppuun mennessä ja rakentaminen aloitetaan alkuvuodesta 2018. 

Hankkeen työt maastossa ovat alkamassa lokakuun lopulla, kun hankealueella tehdään puuston poistoja. Poistoja tehdään koko tiesuunnitelman mukaisella hankealueella.

reaktionapit
Sivu päivitetty 11.01.2018