Hyppää sisältöön
Kuva vanhasta sillasta.
Mt 180 Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusiminen
Hankkeessa turvataan ainoan maantieyhteyden säilyminen entistä parempana Paraisille ja Turunmaan saaristoon.
Lue lisää
Juna ajaa Pääradalla. Vieressä Kehäradan silta.
Helsinki–Riihimäki-ratahanke
Hankkeessa parannetaan Suomen vilkkaimman rataosuuden toimivuutta. Tavara- ja henkilöjunaliikenne erotetaan omille raiteilleen, ja liikennepaikkojen vaihdeyhteyksien uusiminen nopeuttaa radalla ajamista.
Lue lisää
Kuvituskuva Ajoksen meriväylältä.
Ajoksen meriväylä
Hankkeessa Kemin Ajoksen meriväylä syvennetään 12 metriin. Lisäksi tehdään syventämiseen liittyvät ruoppaus- ja läjitystyöt sekä väylän merkintään liittyvät turvalaitetyöt.
Lue lisää
null Malmin portaiden korjaus etenee, uusi hissi käyttöön 26.2.

Malmin portaiden korjaus etenee, uusi hissi käyttöön 26.2.

Julkaistu 22.2.2021 13.51

Malmin asemalla remontti etenee suunnitellusti. Uusi hissi on valmiina käyttöön 26.2. ja seuraavaksi aloitetaan liukuportaiden muuttaminen tavallisiksi portaiksi.

Liukuportaiden muutostyöt ja vanhan hissin korjaus alkavat maaliskuun alussa. Työn aikana terminaalialueelta esteetön reitti laitureille on uudella hissillä, lisäksi käytössä on porrasyhteydet Kirkonkyläntieltä laitureille ja Malminkaarelle. Vanha hissin korjaus kestää noin kuukauden. Työt valmistuvat kesäkuussa, jolloin uudet portaat saadaan käyttöön.

Malmin aseman liukuportaiden viat ovat olleet matkustajien harmina pitkään. Remontissa terminaaliin nousevat liukuportaat muutetaan tavallisiksi portaiksi, nykyinen hissi korjataan ja sen läheisyyteen rakennetaan yksi hissi lisää. Tavalliset portaat toimivat säästä riippumatta ja hisseillä varmistetaan esteetön liikkuminen.  Työt asemalla alkoivat syyskuussa uuden hissin rakentamisen pohjatöillä. 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta

Väylävirasto sosiaalisessa mediassa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Sisältö ei näy, jos et ole hyväksynyt evästeitä.