Suosittua sisältöä

Kuvituskuva hankkeen tunneleista.
Vt 12 Lahden eteläinen kehätie
Hankkeen tavoitteena on varmistaa sujuvampi ja turvallisempi liikenne vilkkaasti liikennöidyllä valtatiellä 12 sekä edistää maankäytön ja elinkeinoelämän kehittymismahdollisuuksia koko Lahden seudulla.
Lue lisää
Kuvituskuva, jossa raide läheltä kuvattuna.
Luumäki–Imatra-ratahanke
Luumäki-Imatra-hankkeen tavoitteena on kehittää rataosuuden palvelutasoa parantamalla välityskykyä, toimintavarmuutta ja häiriötilanteiden hallintaa.
Lue lisää
Kuvituskuva Vuosaaren meriväylän ruoppauksesta.
Vuosaaren meriväylä
Hankkeessa Vuosaaren meriväylä ja satama-allas syvennetään laivaliikenteen kuljetusvaatimusten mukaiseksi.
Lue lisää

Ajankohtaista

null Malmin portaiden korjaus etenee, uusi hissi käyttöön 26.2.

Malmin portaiden korjaus etenee, uusi hissi käyttöön 26.2.

Julkaistu 22.2.2021 13.51

Malmin asemalla remontti etenee suunnitellusti. Uusi hissi on valmiina käyttöön 26.2. ja seuraavaksi aloitetaan liukuportaiden muuttaminen tavallisiksi portaiksi.

Liukuportaiden muutostyöt ja vanhan hissin korjaus alkavat maaliskuun alussa. Työn aikana terminaalialueelta esteetön reitti laitureille on uudella hissillä, lisäksi käytössä on porrasyhteydet Kirkonkyläntieltä laitureille ja Malminkaarelle. Vanha hissin korjaus kestää noin kuukauden. Työt valmistuvat kesäkuussa, jolloin uudet portaat saadaan käyttöön.

Malmin aseman liukuportaiden viat ovat olleet matkustajien harmina pitkään. Remontissa terminaaliin nousevat liukuportaat muutetaan tavallisiksi portaiksi, nykyinen hissi korjataan ja sen läheisyyteen rakennetaan yksi hissi lisää. Tavalliset portaat toimivat säästä riippumatta ja hisseillä varmistetaan esteetön liikkuminen.  Työt asemalla alkoivat syyskuussa uuden hissin rakentamisen pohjatöillä. 

Väylävirasto sosiaalisessa mediassa