Hyppää sisältöön
Kuva vanhasta sillasta.
Mt 180 Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusiminen
Hankkeessa turvataan ainoan maantieyhteyden säilyminen entistä parempana Paraisille ja Turunmaan saaristoon.
Lue lisää
Juna ajaa Pääradalla. Vieressä Kehäradan silta.
Helsinki–Riihimäki-ratahanke
Hankkeessa parannetaan Suomen vilkkaimman rataosuuden toimivuutta. Tavara- ja henkilöjunaliikenne erotetaan omille raiteilleen, ja liikennepaikkojen vaihdeyhteyksien uusiminen nopeuttaa radalla ajamista.
Lue lisää
Kuvituskuva Ajoksen meriväylältä.
Ajoksen meriväylä
Hankkeessa Kemin Ajoksen meriväylä syvennetään 12 metriin. Lisäksi tehdään syventämiseen liittyvät ruoppaus- ja läjitystyöt sekä väylän merkintään liittyvät turvalaitetyöt.
Lue lisää
null Valtatie 4 Kiiminkijoki: Kiertotie käytössä vähintään ensi viikon

Valtatie 4 Kiiminkijoki: Kiertotie käytössä vähintään ensi viikon

Julkaistu 22.9.2020 14.48

 

Valtatiellä 4 Kiiminkijoen ylittävän väliaikaisen sillan nosto ja vahvistus tehdään viikon 40 aikana, kiertotiejärjestelyt ovat toistaiseksi voimassa.

”Kiertotiejärjestelyä on parannettu nopeusrajoitusten osalta ja liikenne näyttää sujuvan kohtuullisen hyvin. Väliaikaisen sillan nostoon tarvitaan järeää nosturia, ja sopiva kalusto on käytettävissä ensi viikolla. Arviomme mukaan liikenne palautetaan valtatielle aikaisintaan viikolla 41”, sanoo projektipäällikkö Jukka Päkkilä.

Valtatie 4 työmaalla Kiiminkijoen ylittävä väliaikainen silta vaurioitui veden pinnan nousun ja virtauksen takia ja liikenne siirrettiin valtatieltä kiertoreitille viime perjantaina. Vedenpinta on lähtenyt siltapaikalla laskuun ja ennusteiden mukaan lasku jatkuu lähipäivinä. Kiertotiesiltaan tai rakenteilla olevaan siltaan ei ole tullut perjantain jälkeen lisävaurioita.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Jukka Päkkilä p. 0295 343 755


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta

Väylävirasto sosiaalisessa mediassa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Sisältö ei näy, jos et ole hyväksynyt evästeitä.