Hyppää sisältöön
Kuva vanhasta sillasta.
Mt 180 Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusiminen
Hankkeessa turvataan ainoan maantieyhteyden säilyminen entistä parempana Paraisille ja Turunmaan saaristoon.
Lue lisää
Juna ajaa Pääradalla. Vieressä Kehäradan silta.
Helsinki–Riihimäki-ratahanke
Hankkeessa parannetaan Suomen vilkkaimman rataosuuden toimivuutta. Tavara- ja henkilöjunaliikenne erotetaan omille raiteilleen, ja liikennepaikkojen vaihdeyhteyksien uusiminen nopeuttaa radalla ajamista.
Lue lisää
Kuvituskuva Ajoksen meriväylältä.
Ajoksen meriväylä
Hankkeessa Kemin Ajoksen meriväylä syvennetään 12 metriin. Lisäksi tehdään syventämiseen liittyvät ruoppaus- ja läjitystyöt sekä väylän merkintään liittyvät turvalaitetyöt.
Lue lisää
null Vt 4 Äänekosken liikenneyhteydet: Aholan alikulkukäytävä jälleen käytössä

Vt 4 Äänekosken liikenneyhteydet: Aholan alikulkukäytävä jälleen käytössä

Julkaistu 17.9.2020 10.30

 

Aholantien kohdalla sijaitseva valtatien 4 alittava Aholan alikulkukäytävä on jälleen avattu pyöräilijöille ja kävelijöille. Työt alikulkukäytävässä saatiin valmiiksi yli kaksi viikkoa etuajassa.

Aholan alikulkukäytävä suljettiin elokuun lopulla rakennustöiden takia. Valtatietä 4 levennettiin välillä Hirvaskangas-Mustikkamäki, joten alikulkukäytävää rakennettiin pidemmäksi. Uusi, pidempi alikulku on jälleen kävelijöiden ja pyöräilijöiden käytössä, mutta alueella tehdään edelleen viimeistelytöitä, jotka alikulun käyttäjien kannattaa huomioida. Alikulkukäytävän alueen työt valmistuivat yli kaksi viikkoa etuajassa. Aiempien suunnitelmien mukaan alikulkukäytävä oli tarkoitus avata lokakuun alussa.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Jarmo Niskanen, Väylävirasto, puh. 029 534 3127, [email protected]

Vt4 Kuorejoen ja Rannankyläntien urakoitsijana toimii Destia Oy:
Työmaapäällikkö Kyösti Körkkö, puh. 0400 354970, [email protected]

Seuraa hanketta:
www.vayla.fi/aanekoski
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet

Äänekosken tiehankkeessa on parannettu tieyhteyksiä Keski-Suomen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin. Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa kehitetään valtatien 4 ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta

Väylävirasto sosiaalisessa mediassa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Sisältö ei näy, jos et ole hyväksynyt evästeitä.