Hyppää sisältöön

Silta-asiantuntijan haku, hakuaikaa jatkettu 10.10.2023 asti

Julkaistu 8.9.2023

Haemme Väyläviraston taitorakenneyksikköön silta-asiantuntijaa ylitarkastajan vakinaiseen virkaan. Silta-asiantuntijana vastaat siltojen ja muiden taitorakenteiden asiantuntijatehtävistä sisältäen mm. seuraavia tehtäviä:

  • Vastaat sovittavista taitorakenteiden suunnitteluohjeista ja niihin liittyvästä kansainvälisestä yhteistyöstä. Esimerkiksi rakentamissuunnittelun pohjana olevat eurokoodit uudistuvat lähitulevaisuudessa ja kuuluvat vastuullesi.
  • Toimit nimettyjen ELY-keskusten ja hankkeiden silta-asioissa teknisenä tukena ja projektien yhteyshenkilönä. Muun muassa taitorakenteiden suunnittelun ohjaus, taitorakenteiden rakentamissuunnitelmien hyväksyntä ja rakentamisen aikaiset asiantuntijatehtävät kuuluvat tehtäväkenttääsi.

Voimme tarkentaa tehtävän sisältöä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta rakennusalan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työkokemus silloista ja muista taitorakenteista vähintään 5 vuoden ajalta on hyvin suotavaa. Arvostamme erityisesti kokemustasi siltojen ja muiden taitorakenteiden rakentamissuunnittelusta ja vahvasta rakennelaskentaosaamista.
Katsomme eduksesi suunnittelustandardien tuntemuksen sekä hyvän kielitaidon (erityisesti englanti).

Käytössäsi on myös yksikkömme ja työyhteisömme monipuolinen ja vahva tuki.

Hakuaikaa jatkettu 10.10.2023 asti

Lue lisää tehtävästä täältä: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=31-185-2023