Takaisin

Paalutustöitä Keravantien varrella 14.4.–15.4. välisenä yönä

Paalutustöitä Keravantien varrella 14.4.–15.4. välisenä yönä

Julkaistu 12.04.2016

Keravantien (mt148) varrella tehdään torstain 14.4. ja perjantain 15.4. välisenä yönä portaaliperustusten paalutustöitä. Työt aloitetaan klo 22.00 ja ne kestävät arviolta aamuviiteen.

Paalutustöitä tehdään Vanhan Lahdentien ja Keravantien risteyksessä, Lahden moottoritielle johtavilla rampeilla, Alikeravantien kiertoliittymässä sekä Savion liittymässä.

Koska paalutustyöt edellyttävät kaistojen sulkemista, työt tehdään yöaikaan: päiväsaikaan tien liikennemäärät ovat suuria ja kaistojen sulkeminen hankaloittaisi liikenteen kulkua. Liikenteenohjaajat valvovat liikennettä jokaisessa työkohteessa paalutusten aikana.

Kartta työkohteista:

 

Paalutustöiden ohella Keravantien ja Vanhan Lahdentien risteyksessä tehdään yötyönä kaapelien suojaputkien ja kaapelikaivojen asennuksia.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Riitta Parviainen, Liikennevirasto, puh. 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

Maantie 148:n parannushankkeessa Tuusulasta Keravan kautta Sipooseen johtavaa maantietä parannetaan Keravan kohdalla maantielle sekä sen liittymiin rakennettavien lisäkaistojen avulla. Hanke toteutetaan Liikenneviraston, Keravan kaupungin ja Sipoon kunnan yhteisrahoitteisena hankkeena.  www.liikennevirasto.fi/mt148, www.facebook.com/mt148