Takaisin

Kutsu Vt 5 Mikkelin kohta -hankkeen mediatilaisuuteen 11.5.2016

Kutsu Vt 5 Mikkelin kohta -hankkeen mediatilaisuuteen 11.5.2016

Julkaistu 04.05.2016

Tervetuloa Vt 5 Mikkelin kohta -hankkeen tiedotustilaisuuteen kuulemaan kesän töistä ja tulevista liikennejärjestelyistä hankkeen kääntyessä loppusuoralleen.

Kokoonnumme keskiviikkona 11.5. klo 12.30 Pitkäjärven ABC-asemalla, missä juodaan kahvit ja käydään läpi kesän työt. Kahvien päälle käydään työmaalla tutustumassa tietomallin hyödyntämiseen käytännön tienrakentamisessa. Kuvaus- ja haastattelumahdollisuus. Paikalla on Liikenneviraston, urakoitsija Destian ja Mikkelin kaupungin edustajat.

Pyydämme teitä ilmoittautumaan tiistaihin 10.5. klo 14 mennessä, jotta osaamme varata riittävästi turvavarusteita työmaakierrosta varten.

Ilmoittautumiset: saara.ignatius@viestintaselander.fi, puh. 050 308 7081.

Tervetuloa työmaalle!

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta

facebook.com/vt5mikkelinkohta

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu- ja pohjavesisuojauksia.  Hanke valmistuu vuonna 2017.