Takaisin

Inkereentielle kiertoliittymä Salossa

Inkereentielle kiertoliittymä Salossa

Julkaistu 04.08.2015

Salon itäisen ohikulkutien rakentaminen muuttaa liikennejärjestelyjä Inkereentien, Salonkadun ja maantie 110:n liittymässä.  Liikennevalot korvaava rakennusaikainen kiertoliittymä otetaan käyttöön torstaina 6. elokuuta.

Muutostyöt Inkereentien, Salonkadun ja mt 110:n liittymässä alkavat keskiviikkona 5. elokuuta, jolloin väylien varteen asennetaan uudet työnaikaiset opasteet ja viitat. Muutostyöt viedään läpi samalla tapaa kuin heinäkuun lopulla avatussa Helsingintien ja Hämeentien liittymässä.

”Varsinaiset rakennustyöt keskitetään keskiviikon ja torstain väliseen yöhön, jolloin niistä on myös liikenteelle vähiten haittaa”, kertoo Liikenneviraston projektipäällikkö Juha Sillanpää.

Tiehankkeen pääurakoitsijan TelaSteelin työpäällikkö Jaakko Erikäisen mukaan uudet liikennejärjestelyt saadaan kokonaisuudessaan käyttöön torstaipäivän aikana.

”Liittymä avataan heti aamulla, mutta teemme viimeistelytöitä pitkin päivää. Tämä kannattaa huomioida vilkkaasti liikennöidyillä väylillä”, Erikäinen kertoo.

Väliaikainen kiertoliittymä on käytössä marraskuun 2015 loppuun saakka. Tuolloin otetaan käyttöön liittymän uudistetut liikennevalot.

Lisätietoja:

Juha Sillanpää
Projektipäällikkö, Liikennevirasto
Puh. 020 637 3608
juha.sillanpaa@liikennevirasto.fi

Jaakko Erikäinen
Työpäällikkö, TelaSteel Oy
Puh. 040 734 8241
jaakko.erikainen@telasteel.fi

Syksyllä 2016 valmistuva Kt 52:n Salon itäinen ohikulku ohjaa kaupungin keskustan läpi kulkevan liikenteen uudelle tieyhteydelle. Uusi tielinjaus vähentää keskusta-alueelta läpikulku- ja raskaan liikenteen haittoja, parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää. Hankkeen toteuttavat Liikennevirasto, Salon kaupunki ja Varsinais-Suomen ELY-keskus.

www.liikennevirasto.fi

www.facebook.com/liikenneverkossa

www.twitter.com/liikennevirasto