Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kauselan eritasoliittymän ramppi Naantalin suunnasta valtatielle 10 on korjattu ja otetaan liikenteelle 20.10.2020

Julkaistu 19.10.2020 9.26

 

Turun kehätie -hankkeen toisessa rakennusvaiheessa on valmistunut ensimmäinen rampin korjaus, kun Aurajoen ylittävä ramppisilta sekä rampin alittava jalankulun ja pyöräilyn kehäsilta on saatu korjattua. Tiistaina 20.10.2020 kehätien liikenne Naantalin suunnasta valtatielle 10 siirtyy kiertotieltä takaisin korjatulle rampille.

Kuva: Kauselan eritasoliittymän ramppi ja jalankulun ja pyöräilyn väylä takaisin alkuperäiselle reitille.

-          Kehätien parantamisen toinen vaihe on lähtenyt hyvin käyntiin ja ensimmäinen Aurajoen ylittävä ramppisilta on saatu takaisin liikenteelle luvatussa kahdessa kuukaudessa. Myös Kirismäen päässä olevat uudet sillat valmistuvat kovaa vauhtia. Turun kehätien parantamiselle suunniteltu aikataulu ja budjetti pitävät hyvin, toteaa projektipäällikkö Juha Sillanpää Väylävirastosta.

Kuvat: Kauselan eritasoliittymän rampin kiertotiellä sekä jalankulun ja pyöräilyn reitillä tehtiin elokuussa asfaltointitöitä.

Taustatietoa

2. rakennusvaihe 2020-2023 Kausela-Pukkila

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]

Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.