Takaisin

Alikeravantien ja Keravantien risteykseen tulossa kiertoliittymät

Alikeravantien ja Keravantien risteykseen tulossa kiertoliittymät

Julkaistu 04.08.2015

Alikeravantien ja Keravantien liittymien liikennejärjestelyt muuttuvat syyskuussa, kun nykyinen liikennevaloin ohjattu risteys korvataan kahdella rakentamisen aikaisella kiertoliittymällä.

Kiertoliittymien yhteyteen rakennetaan ohitukset Sipoon suunnalta Keravan keskustan suuntaan ja Alikeravantien etelähaarasta Sipoon suuntaan. Lisäksi uusien kiertoliittymien välille ja läntisemmän kiertoliittymän länsipuolelle rakennetaan kevyelle liikenteelle suojatievalot.

Liikennejärjestelyt liittyvät alueella käynnissä olevaan maantie 148:n parannushankkeeseen. Hankkeessa Tuusulasta Keravan kautta Sipooseen johtavaa maantietä parannetaan Keravan kohdalla maantielle sekä sen liittymiin rakennettavien lisäkaistojen avulla.

Hankkeen rakennustyöt ovat jo käynnissä ja niihin liittyviä pienempiä rakentamisen aikaisia liikennejärjestelyjä on jo käytössä. Rakentamisen aikaisista liikennejärjestelyistä ja niiden käyttöönotosta tiedotetaan tarkemmin töiden edetessä hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilla.

Kartta muutoksista:

Lisätietoja:

projektipäällikkö Riitta Parviainen, Liikennevirasto, puh. 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

Maantie 148:n parannushankkeessa Tuusulasta Keravan kautta Sipooseen johtavaa maantietä parannetaan Keravan kohdalla maantielle sekä sen liittymiin rakennettavien lisäkaistojen avulla. Hanke toteutetaan Liikenneviraston, Keravan kaupungin ja Sipoon kunnan yhteisrahoitteisena hankkeena.  www.liikennevirasto.fi/mt148, www.facebook.com/mt148